Passa al contingut principal

À punt: proves descafeïnades

A les 8 del matí comencen les emissions en proves del que serà À punt a partir de l'estiu. Duraran fins les 22.30, i en se'n demà més.

Segons la nota de premsa facilitada per À punt mèdia, la programació infantil serà de producció pròpia, i hi haurà partides de pilota (velles?) i programes "de bona factura" de RTVV.

No sabem res més. I no ho sabem perquè la direcció no vol donar-li massa importància a les proves, a pesar que la nota enviada als mitjans diu que servirà per situar el canal al comandament a distància.

Nòu Punt

Marco allunya així les emissions en proves de la graella definitiva d'À punt i de la marca Canal Nou si tria formats no associats socialment als antics mitjans.


La nota també diu que es construirà una playlist en forma de graella, una construcció genèrica en un comunicat escuet que no garanteix l'existència de franges. Això, sumat a la decisió de no avançar cap informació sobre la programació, descafeïnarà la posada en marxa provisional.

L'únic punt interessant més enllà dels programes rescatats de l'arxiu seran les incorporacions a la campanya M'Àpunte, on els ciutadans expressen allò que esperen de la nova televisió, i també les autopromocions, grafisme, infinits, mosca, copys...

Paral.lelament, vorem si activen o no la campanya exterior de promoció i com pretenen que tinga efecte sense productes especialment atractius.

Silenci de ràdio

A la ràdio, ja a les 7 podrem esbrinar la importància que els informatiis donen a les proves. Més tard comprovarem si Al Ras hi aprofundeix.

I no només sobre la TV. A menys de 24h de l'estrena del primer informatiu matinal (de 7 a 10h), sabrem si la importància donada a la data es tradueix en una programació especial sobre els actes institucionals i la trascendència històrica d'allò que conmemora la jornada.

Estarem molt atents! Demà seguim!!! Descanseu si els nervis vos deixen :P


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Tot À punt

A À punt mèdia ho tenen tot a punt. El proper diumenge 10 de juny comencen les emissions regulars. En diumenge, com era d'esperar.

Com serà l'inici d'emissions regulars? El fet que siga diumenge ens convida a pensar que s'usarà l'access primetime i el primetime per a una presentació. Ja al dia següent, coincidint amb dilluns, començarà la programació amb normalitat. Treballadors i espectadors coincidiran en l'inici setmanat i conjunt de les seues rutines diàries.

Concretant, podem imaginar que durant el dia vorem alguna espècie de compte enrere. Ja hem llegit en les xarxes que els vídeos de #mÀpunte es mostrarien el primer dia d'emissions. Però ningú ha dit que siga una vegada començada l'emissió regular, la qual cosa no tindria molt de sentit. Bàsicament perquè no tindran la qualitat necessària.

Tots sabem que la comunicació a À punt mèdia sobre el seu propi naixement no ha sigut precisament el seu fort. Ha sigut mes bé mediocre. I a dia de hui, encara…

À Punt - Molt que contar, ningú a qui contar-ho

Ja la tenim ací. Divendres es va presentar l'esperadíssima -per a nosaltres, els frikiapunts-, campanya de llançament de la televisió d'À Punt Mèdia. I com no podia ser d'altra manera, ha decebut.

No podem sorprendre'ns. Fins ara, i a pesar d'estar en mans d'agències de publicitat, l'estratègia de comunicació del nou espai públic de comunicació valencià ha resultat una pataca.

Mirem primer el vídeo, i comentem després. Perquè la idea en si no és allò pitjor que presenta la proposta:


No està mal. Per una banda ataca frontalment una de les majors debilitats de la societat valenciana: l'autoestima. No ens coneixem, no ens valorem i no ens estimem. La campanya posa el focus en allò del qual ens podem sentir orgullosos. Aquelles coses úniques que tenim... i que ignorem. És una manera d'intentar fer un valencianisme dirigit a la necessitat d'incrementar la nostra pròpia identitat, però fugint de símbols que més que unir el que fan és separar al poble val…

La graella d'À Punt entra en raó

Fa un any i quatre mesos em vaig parar a pensar una graella per a À Punt.

Ara, set mesos després de l'inici d'emissions, la televisió entra en raó i reajusta horaris i continguts, fent-los coincidir amb la meua proposta, per cert. Si, vaig a tirar-me floretes.

He basat la meua proposta en la necessitat d'una programació dedicada als més menuts i la importància (i conveniència a nivell de pressupost) de producció pròpia des de l'area d'informatius.
Donava per fet que À Punt no estaria privatitzada, i que la televisió aprofitaria més els mitjans propis. També que apostaria per la programació infantil. Però la llengua no ha resultat ser una prioritat per a Empar Marco. Ni els xiquets tampoc.

Açò plantejava XorX al setembre de 2017:


7.00h Programació infantil SEMI COINCIDENT

De 7 a 9 (que és quan comencen els xiquets a l'escola), convindria emetre programació infantil.

Seguisc pensant que la programació infantil és important. Comprenc que À Punt vulga una graella no int…