Benvinguts :)

dimarts, 16 d’agost de 2005

cuatro


Cuatro és el polèmic i esperat canal que substituirà al Canal+ analògic en les nostres televisions.

A Canal+ li va donar la llicència parcial d'emissió l'expresident socialista Felipe González i ara és l'actual president, el també socialista José Luís Rodríguez Zapatero qui va més enllà i l'autoritza a emetre en obert en una cerca de la qualitat i pluralitat dels continguts televisius.


Per què Cuatro i no Canal+? Doncs perquè l'actual televisió no ha generat mai grans audiències i amb aquesta oportunitat vol desmarcar-se totalment de la concepció que la gent té de Canal+.

Poca és la informació que es té actualment sobre Cuatro, però s'accepten apostes.

Hi ha qui diu que el canvi serà tan gran que més enllà d'imatge corporativa i estil, canviarà també de professionals. És a dir, que no migrarien a Cuatro les cares més conegudes i representatives del Plus.

Altres barrejen incorporacions importants com Olga Viza i Juan Ramón Lucas per a informatius i Carolina Ferre per als matins (després de trencar amb Telecinco, tot i que també es diu que podrian anar a Antena 3) . També s'ha dit que Las Cerezas i Julia Otero podrien passar a Cuatro.

Pel que fa a programes, es rumoreja que potser Cuatro emetrà la segona temporada de 'Al Filo de la Ley' (la primera temporada de la qual ha emès TVE1), una nova sèrie protagonitzada per Blanca Portillo (Carlota en '7 Vidas'), 'Joey' (l'esperat spin-of de 'Friends'), i altres sèries de Canal+ com 'El abogado' i 'Buffy, Cazavampiros'.

Generalitzant, crec que serà una televisió que realment marcarà estil. Una imatge corporativa moderna i actual, una programació a l'estil Telecinco però de qualitat i desmarcant-se del telefem. De fet, pense que obtindrà millors audiències de les que alguns s'esperen, perquè tothom tindrà curiositat per la nova cadena, i si afegim les noves tècniques, noves cares, nous formats, nous continguts i una imatge moderna i diferent, crec que aconseguiran fidelitzar molts espectadors. És el que pense i el que espere. Com creeu que serà i com voldrieu que fora vosaltres?

Només espere que no siga un tot per l'audiència.

Salut

7 comentaris:

Anonymous ha dit...

No estarà mal, el spin-of de Joey serà genial, al igual k el de aida...
Saps algo de k anirà la serie de "carlota"?
I una ultima cosa, com saps tu tot això?

OPB
www.racocatala.com/opb

Ferrer ha dit...

Cuatro serà lo mateix que tots els demes canals de TV: una sobirana merda.

http://llenguavalenciana.blogspot.com/

XorX ha dit...

OPB, buscant ací i allà. Google dóna moltes respostes, però ja avise que hi ha molta especulació. Fins al dia de la veritat no sabrem realment si serà una merda com diu Ferrer o si serà una alternativa real a la televisió tal i com la coneixem.

De moment, Iñaki Gabilondo als informatius i alguns dels programes de Canal+ seguiràn en Cuatro.

A finals de setembre un especial sobre Cuatro, ja faré un post per a l'ocasió ;)

XorX ha dit...

Ah, i no ´he trobat de moment informació sobre la sèrie aquesta. Però alguna cosa em diu que no tardarem en tindre notícies, dins de poc començarà la campanya de promoció de Cuatro, imagine.

OpB ha dit...

Estic impacient :D encara que siga una tele d'el POLANKO... segur que valdrà la pena, més que A3 segur XD

OPB
www.racocatala.com/opb

PD: LA LLENGUA VALENCIANA, SEMPRE CATALANA.

XorX ha dit...

He de dir que em vaig equivocar molt en les meues previsions, però així li va...

Anonymous ha dit...

MA PAREIX FANTASTICA LA CAROLINA FERRE.