Passa al contingut principal

25À - Poca importància al butlletí

Bon dia! Acaba d'acabar el primer butlletí de notícies de les 7.00h a À punt FM (l'últim de la història, imaginem, ja que demà a les 7h començarà l'informatiu matinal) i la notícia de l'obertura de la televisió no ha pres gran importància: 18 SEGONS.

Situada just darrere de la informació d'obertura sobre el 25 d'abril, en apenes uns segons han repetit el titular de la nota de premsa enviada ahir, que recull sense novetats les paraules de la directora general Empar Marco a la Comissió de RTVV i de l'audiovisual de principis de mes:


Curiós, per cert, que hàgen concretat que un premiat no recollirà el guardó per la posició del Consell (que s'ha posat de perfil) davant el procès independentista català. Voreu com de bé s'ho passen els westmèdia.

En acabar l'informatiu, una cunya ens convidava a resintonitzar la nostra televisió:


I poc més, cap referència a l'informatiu matinal de demà a la mateixa hora, que substituirà aquest butlletí i els posteriors. Ja és desgana, eh.

Falten pocs minuts per a les 8.00h, aleshores podrem comprovar què ens tenen preparat i comprovarem si ens deceben o no.

Mentrestant, fem boca amb les últimes emissions en proves als mitjans públics valencians:


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Tot per xarxes

 Hola! Hui hem tingut un dia mogudet, molt mogudet amb À Punt. Ho heu vist?? Recordeu que XorX ha trascendit el format blog de La Mirada Crítica i que ara es centra en Twitter. Allí sóc @XorxLMC . I com sempre, cosetes que penge a YouTube: A Consell9  i a XorxLMC . Vos esperem! 😏

La graella d'À Punt entra en raó

Fa un any i quatre mesos em vaig parar a pensar una graella per a À Punt. Ara, set mesos després de l'inici d'emissions, la televisió entra en raó i reajusta horaris i continguts, fent-los coincidir amb la meua proposta, per cert. Si, vaig a tirar-me floretes. He basat la meua proposta en la necessitat d'una programació dedicada als més menuts i la importància (i conveniència a nivell de pressupost) de producció pròpia des de l'area d'informatius. Donava per fet que À Punt no estaria privatitzada, i que la televisió aprofitaria més els mitjans propis. També que apostaria per la programació infantil. Però la llengua no ha resultat ser una prioritat per a Empar Marco . Ni els xiquets tampoc. Açò plantejava XorX al setembre de 2017: 7.00h Programació infantil SEMI COINCIDENT De 7 a 9 (que és quan comencen els xiquets a l'escola), convindria emetre programació infantil . Seguisc pensant que la programació infantil és important. Comprenc que À Punt vu

Com quedaria el plató d'À punt NTC?

He tingut una ocurrència de les meues. Amb el títol de l'entrada el vídeo i amb este frame vos ho podeu imaginar perfectament. Però me vaig a enrollar, que me faig major... Podeu passar al vídeo directament :P Fa dies vam descobrir com podria resultar el decorat de les Notícies de la televisió d' À punt . Va ser via Twitter, una bona font d'informació el potencial de la qual mai m'ha despertat especial interès. Sempre he sigut molt d'estar per casa. Jo em conforme amb un blog desfassat. Això de les visites, interaccions i seguidors com a centre de l'autoestima o de la motivació mai ha anat amb mi. Però anit vaig fer una exepció. Després d'una bona estona -o dues- descobrint programes desconeguts per fer un pas més en l'edició de vídeo, vaig dir 'no me'n vaig a dormir sense publicar-ho'. Més que res perquè se'm caducava, que l'àudio era del cap de setmana. Bé, reconec que el resultat no és meravellós. Però tampoc és que