Passa al contingut principal

25À - Poca importància al butlletí

Bon dia! Acaba d'acabar el primer butlletí de notícies de les 7.00h a À punt FM (l'últim de la història, imaginem, ja que demà a les 7h començarà l'informatiu matinal) i la notícia de l'obertura de la televisió no ha pres gran importància: 18 SEGONS.

Situada just darrere de la informació d'obertura sobre el 25 d'abril, en apenes uns segons han repetit el titular de la nota de premsa enviada ahir, que recull sense novetats les paraules de la directora general Empar Marco a la Comissió de RTVV i de l'audiovisual de principis de mes:


Curiós, per cert, que hàgen concretat que un premiat no recollirà el guardó per la posició del Consell (que s'ha posat de perfil) davant el procès independentista català. Voreu com de bé s'ho passen els westmèdia.

En acabar l'informatiu, una cunya ens convidava a resintonitzar la nostra televisió:


I poc més, cap referència a l'informatiu matinal de demà a la mateixa hora, que substituirà aquest butlletí i els posteriors. Ja és desgana, eh.

Falten pocs minuts per a les 8.00h, aleshores podrem comprovar què ens tenen preparat i comprovarem si ens deceben o no.

Mentrestant, fem boca amb les últimes emissions en proves als mitjans públics valencians:


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La graella d'À Punt entra en raó

Fa un any i quatre mesos em vaig parar a pensar una graella per a À Punt. Ara, set mesos després de l'inici d'emissions, la televisió entra en raó i reajusta horaris i continguts, fent-los coincidir amb la meua proposta, per cert. Si, vaig a tirar-me floretes. He basat la meua proposta en la necessitat d'una programació dedicada als més menuts i la importància (i conveniència a nivell de pressupost) de producció pròpia des de l'area d'informatius. Donava per fet que À Punt no estaria privatitzada, i que la televisió aprofitaria més els mitjans propis. També que apostaria per la programació infantil. Però la llengua no ha resultat ser una prioritat per a Empar Marco . Ni els xiquets tampoc. Açò plantejava XorX al setembre de 2017: 7.00h Programació infantil SEMI COINCIDENT De 7 a 9 (que és quan comencen els xiquets a l'escola), convindria emetre programació infantil . Seguisc pensant que la programació infantil és important. Comprenc que À Punt vu

El fracàs/èxit d'À Punt

Ajuden les audiències a determinar si À Punt és un éxit o un fracàs? À Punt no és una televisió ideada per a generar uns grans índex d'audiència. De fet té una mitjana bastant lamentable. Tot i això, estrenades les audiències, podem parlar clarament de fracàs. Fracàs no pel fet que el share siga ímfim, sinó pel fet de ni tan sols haver intentat buscar més espectadors. La campanya de llançament va ser un desastre, la posada en marxa a mig gas va crear una imatge de mitjà cutre, la desorganització de la graella amb canvis constants mareja i les errades tècniques freqüents mostren una televisió caòtica.  Però en la meua anàlisi del fracàs em vull quedar amb esta última idea, la del caos. El caos es centra fonamentalment en l'únic programa que depèn directament de la casa: les notícies (bé, i en continuitat) i els programes informatius. Els informatius són, per tant, la prova de foc. És cert que compten amb un nivell d'audiència major que la resta de programes (se