Benvinguts :)

dimarts, 12 de setembre de 2017

À Punt per a Falles? O À Punt per a Magdalena?

S'ha anunciat que la televisió À Punt començarà emissions en el primer trimestre de 2018. Això pot ser en gener, en febrer, en març, o quasi en abril.

Coneixent el centralisme que caracteritza la societat valenciana, és d'esperar que no s'apurarà el termini, i que Marco i Oltra voldran lluir-se amb un gran desplegament per a Falles.

Fins ací tot bé, un centralisme que no necessàriament és roin, excepte perquè l'any que ve la Fira i Festes de la Magdalena cauran a finals del mes de febrer. Ostres! Quin compromís!!

Des d'ací demane a Empar Marco que trenque amb eixe centralisme que pateix la política valenciana i que s'estrene amb (o abans de) la Magdalena. I que, en cas de no ser possible, que s'estrene després de les Falles. Tan clar com això.

#StopCentralisme


PS: A pesar d'això ja m'imagine el que passarà. Castelló seguirà sense importar. I no només als valencians, que són els que manen, sinó a nosaltres mateixos. Perquè recordem que tenim consellers, que tenim diputats en el govern, que tenim diputats en l'oposició, i que tindrem treballadors.