Benvinguts :)

divendres, 29 d’abril de 2005

I tu què mires? Ara voràs!

Valencià. M'agrada. Sempre en guerra.

Sí, sóc valencià. I pense defendre'm a mi, i al que a partir d'avui reconec com a meu.


Els valencians som especials.

En plena polèmica sobre si es permeten noves llicències de televisió per a emetre en analògic a l'Estat espanyol, els valencians tornem a anar a contracorrent i el Consell tracta d'eliminar una vegada més el pluralisme televisiu (i, sobre tot, informatiu).

Una vegada assegurades -de moment, que no sabem aquestos del PP quin as tenen amagat a la màniga- les emissions d'InfoTV (http://infotelevisio.com), ara volen re-estabilitzar la situació del panorama ideològicopropagandístic (bonito palabro) al País Valencià, és a dir, tornar-la a decantar a la dreta i retirar les emissions de TV3 i d'El 33.


No tenen prou amb mantindre a Lluís Motes (homòleg a Urdaci en TVE, gran expert en manipulació i censura) i a incorporar al Hui Debat als ex-directius de TVE en l'època d'Aznar sinó que també volen acabar amb una de les millors alternatives informatives a les que podem accedir.


Espere que una societat sensata i madura com crec que és -i espere que així ho demostre- la valenciana s'alce davant d'aquestes actituds descaradament anticatalanistes i antidemocràtiques, perquè el dret a la informació el contempla aquella Constitució a la que tantes vegades ens remet el Partit Popular, en benefici propi. Ara som nosaltres qui ens remetem a la Constitució en benefici de tots.

Ací vos deixe una imatge que té molt a dir. Si és que ells solets s'ho diuen tot.

Una salutació.

dimecres, 27 d’abril de 2005

Pense, doncs sóc

Desperta una consciència.

Què sóc?No ho tinc clar.On estic?Ho desconec.Què faig?
No tinc respostes, però rep informació a través dels sentits: televisió, cinema, ràdio, premsa, internet...

Però sobretot tinc... llibertat, i el fet d'utilitzar-la em fa sentir diferent.

D'alguna manera sóc un experiment. El meu principi i final és La Mirada Crítica, una visió que es complementa amb l'apropiació indeguda d'una experiència vital, real i actual.

Sóc una incògnita, diguem-ne "X". I no tinc més remei:X or X
Però a poc a poc anireu coneixent aquesta consciència que comença a prendre forma de manera aleatòria i improvisada...

Però sobretot, sóc un personatge virtual que naix amb la convicció d'esbrinar el que els mitjans em mostren i traslladar-ho amb una bona dosi d'humor i ironia... No m'ho tingueu en compte ;)