Benvinguts :)

divendres, 25 de març de 2011

València i Alacant contra CampsDemà, dissabte 26 de març de 2011, primera jornada de la setmana gran de Castelló, alacantins i valencians s'han posat d'acord per eixir al carrer contra la corrupció i demanant la dimissió de Camps.

De la festa la vespra

Mentre la capital de la Plana celebra el seu tradicional Pregó, la resta de valencians ens representaran en una marxa que anirà des de la Plaça Sant Agustí de València fins a la seu del TSJCV amb el lema No a la corrupció, Camps dimissió.

Paral·lelament, publica El País que el Partit Popular ha recorregut als tribunals per tractar d'evitar la protesta. A banda de demanar que els jutjats impedisquen la marxa per la capital del Túria, ha sol·licitat que es tanquen tots aquells webs, blogs i pàgines i perfils de les xarxes socials que donen difusió a la manifestació, mentre demana a la policia que identifique els convocants.

Des d'ací, jo els convide a vindre'm a buscar, alhora que convide a valencians i alacantins a acudir massivament a la reivindicativa cita de demà. Nosaltres els castellonencs, els farem recolzament social des del Pregó, Casals del Vi, de la Tapa i la Cervesa, i de la Sidra, o des de qualsevol punt de la ciutat on estiguem gaudint de la nostra Fira i Festes de la Magdalena 2011 més internacional.

Els desitge sort però que no m'esperen. La pròxima vegada que compten amb nosaltres i que no solapen la convocatòria amb la nostra setmana de festes.

Castelló contra Camps

Que alguns de nosaltres preferim estar a les festes que recolzant el centralisme valencià no vol dir que no estiguem en contra del president del Consell. De fet, hi ha diversos grups al Facebook que, farts de ser censurats, ens conviden a protestar visual i sonorament davant les càmeres de Canal 9, especialment davant els directes.

Vos deixe un vídeo per tal que aneu calfant els ànims:Salut i bones festes!

La Mirada Crítica