Benvinguts :)

divendres, 20 de juliol de 2007

el món al revés

Estar de vacances significa en moltes ocasions estar desconnectat de gran part de l'actualitat informativa, però hi ha temes que no poden passar desapercebuts... malauradament.


El món al revés:

Per si algú tenia algun dubte, el PP ha confirmat definitivament la seua base antidemocràtica. Rajoy ha presentat una reforma de la Llei Electoral que proposa que els partits amb menys d'un 30% dels vots no puguen formar part dels equips de govern i els que obtinguen més d'un 40% dels vots governen automàticament. Fins i tot es plantegen articular una 'segona volta'. Això donaria automàticament la majoria dels governs locals, provincials i autonòmics ara en coalició al Partido Popular. Per si és poc, la proposta obre una crisi interna en el PP i dimiteix el líder català Josep Piqué. El món al revés.

Després de TOT el que se'ns ha venut durant la campanya i precampanya de les autonòmiques resulta ara que el Govern central inverteix més en la Comunitat que el propi Consell. Per si és poc, resulta que el govern autonòmic tampoc sap com afrontar la promesa de "cost neutre" del circuit de Fórmula 1 de València. Els més de 60 milions d'euros que el circuit urbà de València costarà a la Generalitat es pensen recuperar a llarg-llarg-llarg termini mitjançant hipotètiques concessions en infrastructures. El món al revés.

Un etarra fuig d'un taxi a la N-340 a l'altura de Torreblanca per evitar un control quan es dirigia a Tarragona ciutat. El fugitiu duia una bossa amb material explosiu i l'anagrama d'ETA. Se sap que va arribar en tren a l'estació de Castelló i que allà es va acomiadar d'un altre membre de la banda. 1000 efectius de policia i guàrdia civil es mobilitzen per a trobar-lo, casa per casa en Torreblanca, i posteriorment per tota la província. Lluny de reforçar la seguretat al festival de Benicàssim, 700 d'aquestos agents abandonaren el seu lloc al FIB, on va condir el pànic per la falta d'informació. Els rumors apuntaven que l'etarra havia fugit a l'altura de Benicàssim i que estava camuflat entre els fibers. Per si és poc, la falta de coordinació entre els efectius policials causa fissures en la distribució dels controls a les carreteres per on el terrorista pot fugir amb tranquil·litat. El món al revés.


Jo, de veritat, de vegades tanque els ulls esperant obrir-los i estar somiant. Però el món mai té tanta sort. El millor de les vacances és poder-te evadir d'aquesta falta massiva de seny.

La Mirada Crítica


PS: De temes tan depriments com la lluita de Glòria Marcos per imposar-se al Compromís o la d'Ignasi Pla per continuar de secretari general del PSPV-PSOE a pesar dels seus reiterats fracassos preferisc no parlar-ne. Vergonya fa vore agonitzar la coalició nacionalista i d'esquerres per incompetència de TOTS els que la composen o observar com apareixen aspirants a succeir a Pla amb el mateix encefalograma que el cognom del que se'n va.

Bé, almenys ara ja sabem que el PP no va guanyar per haver governat bé sinó per no tindre alternativa. I donem gràcies a Déu que no vam guanyar, aleshores el que em desmaiava seria jo, i durant quatre llargs anys.

dimarts, 10 de juliol de 2007

estiuet - vacances - estiuet - vacances - estiuet - vacances


yeeeeee! fa quasi un mes que no escrius res, a vore si es posem ja al dia!

(Anònim)
Sí, ho admet, els exàmens es van acabar fa uns quants dies... Però m'he agafat unes vacances improvisades...


No patiu, tornaré [encara que siga per acomiadar-me]!! :P


Bon estiu!


La Mirada Crítica