Benvinguts :)

dilluns, 26 de febrer de 2007

Fabra Cadabra

S'acaben les "vacances a la Mirada Crítica" i comencen les "vacaciones en Castellón".

Com bé sabreu, la diPPutació d'en Carlos Fabra ha produït un videoclip promocional [sic] de la província de Castelló.

El protagonista d'aquesta sorprenent campanya és Luís Aguilé, qui desperta devoció en el PPresident provincial des que va presentar allò de «es una lata el trabajar». Algunes fonts asseguren que el pròxim encís de Fabra passarà per recuperar aquesta vella cançó, que actualitzaria la seua lletra per a seguir «todos los días te tienes que levantar, a parte de esto, gracias a Dios la vida pasa felizmente en Castellón». Per suposat, a la tornada es substituiria per «las vacaciones las vivo en Marina d'Or».

Tot per promocionar els vertaders valors de la província: Mundo Iluso, Marina d'Horror, Camps dels golfos, l'aerotort, ...

Supose que ja haureu vist tots el polèmic videoclip, per això vos pose dos vídeos de dues aparicions estelars de la campanya a les televisions estatals:Al final del reportatge del 'Tomate' ens emplacen al següent programa per a vore més sobre el videoclip, però...

Hipòtesi*

* Hipòtesi


El conjur de la censura prèvia de Carlos Fabra és el principal sospitós de la retirada de la informació, perquè ja no hem sabut més del tema Fabra-Aguilé en aquest programa.

Però Castelló sent vergonya i indignació per aquesta campanya PÚBLICA i ha començat un moviment social anomenat Dignitat per a Castelló que arreplega firmes per a la retirada del videoclip. Podeu trobar més informació a www.dignitatcastello.blogspot.com

El tema va aparèxer fins i tot al Mercantil Valenciano. A la dreta article sobre la promoció d'Aguilé, i a l'esquerra la campanya de la plataforma Dignitat per a Castelló:

El Mercantil Valenciano - Castelló

Podeu llegir la notícia fent click ací.

Signeu, difongueu, enllaceu... www.dignitatcastello.blogspot.com Tot per a que no es burlen més de nosaltres!

Salut!

La Mirada Crítica

dissabte, 3 de febrer de 2007

Propaganda preelectoral (by Generalitat)

Direu que estic en campanya, però només pretencl mostrar-vos una campanya encoberta i il·lícita.

Es diu que el PP és conscient que corre un alt risc de perdre la Generalitat (per voluntat del poble). Jo no ho sé, però no sabeu quant es pot arribar a esbrinar simplement observant indicis comunicatius:
  • Primer, el seu propi comportament: al·luvió de declaracions cada dia desqualificant els contrincants i contraprogramacions d'última hora als actes públics de l'oposició.
  • Segon, les contínues i desmesurades tergiversacions i censures informatives a la televisió pública.
  • I diuen que a la tercera va la vençuda, però jo pense que amb un PP desesperat el Consell va a seguir picant els peus a terra com si d'un xiquet malcriat es tractara. No es conformaran amb una simple sobresaturació de propaganda preelectoral:
Cada dia trobem publicitat institucional de la Generalitat a la publicitat dels Notícies 9, però darrerament s'ha anat incrementant publicitat que, paral·lelament, ha anat evolucionant a pura propaganda institucional.

Per a que no me digueu que m'obsessione amb els NT9, vos mostre tota la """publicitat""" institucional que la Generalitat ens fa tragar al descans de les notícies. Generalment ens mostren un o màxim dos anuncis institucionals de la política del Consell. Avui n'hem contat fins a sis en un mateix tall publicitari:

Vídeo 1:
Vídeo 2:
Vídeo 3:
Vídeo 4:
Vídeo 5:
Vídeo 6:

La Generalitat, com "El Jueves", ha tret aquesta propaganda, però teníen molta més autopromoció amb què bombardejar-nos. La tinc, perquè ens la mostren a diari, però es faria eterna l'entrada, cregueu-me.

... no sé per què però després d'empassar-me tota la propaganda veig que la Generalitat no deixa de treballar per millorar les coses: noves infraestructures de transport, hospitals sense cues eternes ni sense llistes d'espera, escoles i instituts públics sense barracons, sense inseguretat ciutadana, polítiques eficients per al camp, cura del medi ambient, etc. però sobretot veig una televisió pública, plural i independent.

Ui, perdoneu, això és el que ve després de les eleccions. Bé, o això o tot el contrari, que està la cosa al 50%-50%...

Salut.

La Mirada Crítica