Benvinguts :)

dimarts, 28 de febrer de 2006

Què saps de laSexta?

  • Hauríem de conèixer el seu president: Emilio Aragón.
  • Podríem assabentar-nos de qui està darrere d'aquesta sisena cadena estatal: Les productores Globomedia i Mediapro, que amb El Terrat, Drive i Bainet sumen un 60% del capital. Televisa posseeix la resta.
  • Caldria saber que, de moment, només emetrà en analògic a Madrid i Barcelona i en digital (TDT) per a tot l'Estat.
  • Seria interessant tindre en compte que no tindrà informatius almenys fins a l'estiu. I que aquestos estaran presentats per Helena Resano (Telediario fin de semana) i Mamen Mendizábal (59 segundos).
Helena Resano i Mamen Mendizábal


LaSexta posseeix dos canals digitals, el segon dels quals encara no es posarà en marxa. I és una televisió que cal després del trencament massiu d'expectatives amb Cuatro. Jo espere amb moltes ganes els informatius.

Per a vore algunes autopromocions de la nova televisió polseu play.

Salut.

dilluns, 27 de febrer de 2006

"Ojo por ojo..."

Dilluns passat Telemadrid va emetre en el informatiu Diario de la noche, segons informa El País, unes imatges d'arxiu d'uns encaputxats d'ETA amb un ròtul que posava "Palacio de La Moncloa, 10 de febrero 2006" per un error de sincronització.

ETA i Moncloa
[Imatge publicada per Escolar]

Jo no vull ser malpensat, però no vos duu a la ment coses com per exemple les tractades en les entrades Tu vida es... TVE i Un exemple d'«ABÚS»?

Cal dir que, a diferència del PP, el PSOE no ha demanat la dimissió de ningú. I ens quedarem amb el dubte de què hauria fet si els errors s'hagueren canviat d'ordre.

Salut

Com una planta en un desert de pedra

De vegades em sent com una planta que ha tret arrels en un paisatge inhòspit, com un desert de roca i pedres... o un cactus enmig d'un jardí. No sou vosaltres, sóc jo.

Altres vegades sóc un arbre poc adaptat al clima, patint fortes ventades que sempre em fan eixir borrós a les mirades sincròniques dels altres. No és que no m'entengues, és que no em coneixes.

Una planta enmig del tot i del no res que quan ha de traure flors la trobes deixant caure les fulles. No estic de cap manera, sóc així.

De dia et done la vida però a la nit no sóc distint a qualsevol. Quan el Sol se'n va toca enfrontar-se a la veritat, no puc canviar el món.

Patisc tempestes a l'ombra o entre la boira. Sempre en secret, per a fer bona cara l'endemà al matí. No, no passa res... hauria de passar alguna cosa?

Incapaç de defensar-me actívament, en qualsevol moment puc estar en una maceta. No puc fugir, però no importa, no hi ha on anar.

En ocasions sóc un bonsai a qui no deixen créixer lliurement. Doncs preferisc tornar a la llavor.

I de vegades sóc un roser, que acaricia la vista i punxa a la mà. Millor no t'arrimes.

Un ésser, no obstant tot això, que fa del fem que troba una forma de supervivència. És una merda, però en trec partit.

Però en realitat sóc un gran empelt, tinc branques que fan flor, altres amb espines, fulles medicinals i fruites verinoses. I conserve la closca d'on vaig eixir i on em tanque en moments com aquest, quan algú a qui pretenia oferir la més fresca i bonica de les meues flors es punxa amb la més afilada i verinosa de les meues espines.

Avui és una nit de tormenta, ja saps... no passa res, per què ho preguntes?

dissabte, 25 de febrer de 2006

"No hay mal que por bien no venga"

En aquest moment hi ha a Madrid una manifestació més en contra de la política antiterrorista del govern Zapatero.

Centenars de persones s'han concentrat, recolzades únicament pel principal partit de l'oposició, per a dir "No en mi nombre" a la negociació que el Govern està decidit a obrir si ETA anuncia un abandonament de les armes.

Però altres víctimes han decidit no acudir a la manifestació de l'AVT (Associació de Víctimes del Terrorisme) per considerar-la polititzada.

Tres manifestacions en els darrers tres anys. Una manifestació per any sense víctimes mortals a mans d'ETA, segons el portaveu parlamentari del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba.

Entre l'historial d'aquesta associació, la seua proximitat al PP i les seues cares de felicitat -lluny de la tristesa que havia de dur-los a manifestar-se- me fan sospitar que l'únic que pretenen és allargar la vida del grup terrorista per al benefici electoral del Partido Popular i per augmentar el seu nombre de membres (víctimes), la qual cosa atorgaria més poder a l'AVT.

Jo comprenc que res es pot fer per recuperar els que s'han anat, però això no legitima el fer servir les víctimes en benefici propi i molt menys fer perillar la vida d'altres persones amb la seua lluita per la supervivència d'ETA.

Com si pensaren: 'Com més siguem, més poder acaparem'
Pareix que diga: 'Esto lo hizo mi hijo'
Pareix que diga: 'Somos importantes: Salimos en todas las portadas'

dilluns, 20 de febrer de 2006

Tu Vida Es... TVE

Darrerament l'estratègia del Partido Popular s'ha radicalitzat. Consisteix bàsicament a criticar tot allò que faça el govern, estiga ben fet o mal fet; resulte bo o roín; siga veritat o mentida. I una de els vies d'atac és TVE, que va estar a la seua disposició durant vuit anys i que ara no suporten vore reconvertida en un ens cada dia més independent.

PP-TVE


Ara han muntat un espectacle amb un error en la introducció d'un vídeo en un informatiu La 2 Notícias.

Resulta que, després d'una notícia sobre vexacions a Abu Ghraib, el tècnic de realització es va equivocar en prémer un botó i va introduir una font on apareixia en pausa un vídeo de Rajoy. De seguida han denunciat la manipulació informativa de Ràdio Televisió Espanyola i ha sonat en boca de molts la paraula 'subliminal'.

Per suposat, no han tardat en exigir la dimissió de la directora de RTVE, Carmen Caffarel, i del director d'informatius, Fran Llorente, tot i que La 2 Notícias s'ha disculpat en directe i ha explicat la causa de l'error.

És una altra mesura desesperada del PP per enderrocar un govern basant-se en la mentida, en l'exageració i en la tergiversació dels fets, realitats i informacions.

Ací teniu el vídeo. He de dir que de ser manipulació subliminal seria la més ridícula del món, però en cap cas més lamentable que la reacció del principal partit de l'oposició en l'Estat espanyol.


I tot açò després d'altres actuacions contra la televisió pública com l'intent de censurar un reportatge d'Informe Semanal on es criticava l'abús urbanístic a la "Comunidad Valenciana" (o Levante, com diuen alguns per ofendre'ns encara més). Arran d'açò, Consell i TVE mantenen un pols l'un per tractar d'influir sobre l'altre i aquest per poder seguir amb el grau rècord d'independència aconseguit des de l'entrada de Zapatero al govern.

El Consell va enviar un "publirreportatge" sobre la construcció al País Valencià que TVE s'ha negat a emetre, i també s'ha negat a rectificar i demanar disculpes pel que considera un reportatge crític i apolític. Des d'aleshores el govern valencià manté pressions sobre TVE que posen en perill el conveni aconseguit entre ambdues institucions. El mateix portaveu del Consell, Esteban González Pons, va dir que que la Generalitat va recórrer al dret de rectificació "amb la certesa que el reportatge servia única i exclusivament per a donar mala fama i mala imatge de la Comunitat". TVE va declarar que "el reportatge està realitzat amb criteris estrictament professionals i que constitueix un exemple del periodisme plural i independent que es fa en l'actual etapa dels informatius de TVE".

La Generalitat, en una ofensiva intervencionista més, va exigir a TVE informatius territorials diaris els continguts dels quals serien prèviament concretats per la Direcció General de Promoció Institucional de la Generalitat Valenciana. Però no acaba ací, perquè també proposava -atenció- informatius de 30 minuts per als dissabtes elaborats gratuïtament des del departament de premsa de la Generalitat. Com Canal 9 però pitjor!

Però TVE no cedeix i prefereix trencar acords i traslladar-se abans que sotmetre's a la censura i manipulació que caracteritzen les comunicacions del Consell valencià i del PP en general, i van decidir no acceptar la invitació de la Generalitat d'abandonar el País i fer desaparèixer el centre territorial valencià. Ací vos pose el reportatge d'Informe Semanal anomenat "Construcción sin Límites".

Si és que el PP viu d'això, de la mentida i la manipulació. I TVE, com Canal 9, és un dels pilars bàsics en què es sostenia i sosté el seu corrupte govern. És normal que enyoren el control sobre certs mitjans, sobretot quan fins i tot ells afirmaven que la nostra vida era TVE, perquè era una fàbrica de falses realitats creades en base a l'interès polític del Partido Popular.

PP -afortunadament- Tu Vida Era... TVE...

dilluns, 13 de febrer de 2006

Espardenyaes vàries

No sé a vosaltres, però a mi certes coses em posen dels nervis.


Pàgines Gogues


Ara amb detall el trosset en "valencià"... Que més que en valencià deu estar en "idioma valenciano"...

Comunitat Valenciana -


Per a que després diguen que l'Acadèmia Valenciana de la Llengua i l'Estatut defensen la llengua. I com aquestes espardenyaes quaranta mil més, i a més a més premiades amb una sucosa subvenció pública.

Salut

dimecres, 8 de febrer de 2006

ESCRIU A ZAPATERO

Ja sabeu que Zapatero ens va vendre als valencians per a perpetuar-se al govern. Necessitava poder pactar alguna cosa, qualsevol cosa, amb el PP -i també amb CiU- per a demostrar que pot pactar perfectament amb partits més moderats i que no depèn exclusivament d'IU i d'ERC.

Bé, la moneda de canvi va ser l'Estatut valencià, per a desgràcia de tots els valencians.

Ara valencianisme.com ha creat una campanya per a escriure a Zapatero i explicar-li la nostra disconformitat amb la seua decisió d'ordenar a Pla que es retractara del seu anunci d'acceptar dues esmenes d'Esquerra Unida (les corresponents al manteniment de la nomenclatura 'valencià' i no 'idioma valencià' per a la nostra llengua i la rebaixa del sostre electoral del 5% al 3% per a 200.000 valencians més puguen estar representats per les Corts).

Feu click sobre la imatge per accedir al formulari, que podeu respectar o modificar al vostre gust.


Escriu a Zapatero


Gràcies a tots per la vostra col·laboració!

divendres, 3 de febrer de 2006

Estatutet: La Mirada Avergonyida

Després d'açò d'avui a Canal Nueve

Pacte antidemocràtic
només puc capgirar-ho i convertir-ho en Canal SEIS (Sirviendo a España con Información Sesgada)
VERGONYA!!VERGONYA!

i amb mi milers de valencians exigim una simple

DIMISIÓ.

Això després de la vergonya que una vegada més ens va fer passar als valencians el President de la Comissió Constitucional, el senyor

Alfonso Guerra
o
Guerra a la Foguera,

amb el pacte a què va arribar abans d'anit el fins al moment """líder""" del

PSPV-PSOE
o
PSCV-PSOE
o
PPSOE-CV,

el molt irresponsable senyor

Joan Ignasi Pla
o
Juan Ignacio Plano
o
Joan Imbècil Pla

amb el Molt [poc] Honorable President del Consell valencià, el senyor

Francesc Camps
o
Francisco Camps
o
Franco Camps


Bé. El més lamentable de tot és que ni tan sols va ser una idea de Pla. És que va ser una ordre directa de Moncloa, del senyor Zapatero, que ha preferit condemnar potser irreversiblement als valencians per a contraposar els seus pactes amb IU i ERC amb un gran pacte amb el PP.

DIMITISCA SENYOR PLA I TORNE L'ESPERANÇA A L'ESQUERRA VALENCIANA


Arribats a aquest punt, tinc unes cosetes a dir:

NO al PP!!
VERGONYA!!

NO al PSPV!!
VERGONYA!!

NO a EU!!
VERGONYA!!

i també NO a ERPV i al BLOC!!,
partits transparents als mitjans i invisibles a la societat que també ho seran en aquest blog mentre així ho desitgen.


Tots aquestos han tingut en les seues mans l'oportunitat de treballar actívament pels valencians i pel seu Estatut i han sigut incapaços de fer-ho. Uns estan al govern autonòmic, altres a l'oposició però pactant segons els interessos del govern. Però aquestos estan al govern central, i encara així cedeixen davant la minoría del principal partit de l'oposició. Uns altres, considerats 'socis preferencials' són incapaços de pressionar al govern central i els que queden passen d'amenaçar el PSPV (d'ara endavant PSCV) amb no formar coalició al 2007.
···
Diguem-los NO per vergonya, per principis i per incompetents.

L'única alternativa a l'antivalencianista i antidemocràtic govern del PP seria una antidemocràtica i antivalencianista coalició PSCV-EU. Perquè senyors, ni el 5% es rebaixarà ni s'eliminarà tampoc la secessionista fórmula d'«idioma valenciano». A cedir els socialistes a costa dels valencians, quin dret tenen?

Potser, i jo confie en que així siga, el Bloc Nacionalista Valencià (BLOC), arribe a reunir més d'un 5% dels vots dels valencians. Aleshores més que un tripartit podríem tindre un tripi, una espècie de govern a la desesperada que ahir va deixar de tindre cap sentit.

Personalment, després de vore la voluntària incompetència d'Esquerra Unida del País Valencià, ja no pense tornar-los a votar, ni molt menys al PSCV. Tinc 100% clar que a dia d'avui la meua intenció de vot és clarament al que considere el menys roín de tots: el BLOC.

No conformes amb aquesta traïció als valencians, el PSOE s'ha unit al PP en la seua antidemocràtica estratègia política per a pactar un colp d'estat a la Comissió Constitucional, amb el recolzament de diversos individus difícilment qualificables i fàcilment desqualificables.
·
AntivalencianistaAntivalencianistes

La Secretària d’Organització del BLOC, Pepa Chesa, va acusar ahir el PP i PSCV d’haver fet “un autèntic cop d’estat al si de la Comissió Constitucional en el debat sobre les esmenes al projecte de reforma de l’Estatut valencià”. Chesa, que va assistir al debat a Madrid com a convidada, va considerar que “PP i PSOE, en veure que el seu pacte no compta amb el suport de cap grup parlamentari, s’han vist obligats a manipular el reglament de la Cambra per a incloure una esmena transaccional”. Açò és una esmena a una esmena presentada per altres grups sense haver-ho notificat ni advertit, enganyant a la resta de grups parlamentaris. La dirigent nacionalista va dir que “l’acord entre PP i PSOE al Congrés, amb l’empara d’Alfonso Guerra, s’ha convertit en una veritable amenaça per a la democràcia” ja que “no els ha tremolat el pols per actuar de mala fe, ometre informació a la resta de grups i manipular el reglament de la Cambra per intentar que isquen endavant les seues esmenes”. El dia d'ahir, va concloure Chesa, “serà recordat com una jornada negra en la història de la democràcia valenciana, però a partir d’ara es veurà encara molt més clar el pacte indigne entre PP i PSOE.”

L'única que no capgiraré -de moment- és ISAURA NAVARRO, una dels pocs polítics valencians que mereixen mínimament la pena. Ara només li queda abandonar el partit, perquè no la mereix. O bé començar a pujar esglaons...
·
Doncs Navarro anava molt perduda en el debat constitucional. I també la resta de partits de l'oposició que no eren ni PP i PSOE. Perquè no se'ls va informar dels canvis d'última hora, de tal manera que tota la feina que havien fet quedava fora de protocol en molts moments. Però Navarro va saber aprofitar la situació de desavantatge propiciada pel PPSOE i va llançar en cara als socialistes en reiterades ocasions els seus lamentables pactes amb els populars i a aquestos els va recordar tot el mal que han fet i segueixen fent a dia d'avui.
· · ·
GRÀCIES NAVARRO!!
ISAURA NAVARRO
· · ·
A Internet està el debat sencer. Vos adjunte en un comentari un eLink per a l'eMule. Aconselle baixar-lo i vore almenys les intervencions d'Isaura Navarro.
·
·
Salut i mort a l'Estatut