Benvinguts :)

divendres, 29 de novembre de 2013

...fins que es va apagar II

Ja tenia una entrada amb este nom, però no se m'ha ocorregut cap altre millor.

Després de 12h de programació especial a TVV des que han apagat Nou Ràdio, a les 12.19h d'este divendres 29 de novembre de 2013, la policia de l'encara president Alberto Fabra ha apagat el senyal de Nou Televisió.

Estos eren els últims instants de RTVV:Es tanca una radiotelevisió però s'obri una esperança, l'esperança d'aprendre dels nostres errors i apostar per una democràcia plena que ens garantisca els drets fonamentals, que protegisca les persones per davant de qualsevol interès il·legítim, i que es preocupe per la llengua i per la cultura pròpies.

Este blog fa uns quants anys que va nàixer, i ho va fer fonamentalment per denunciar l'ús polític que feia el Consell del Partit Popular d'RTVV. Ara eixe esforç té el seu fruit: una hemeroteca d'exemples que es suma a tots els altres que han aportat molts companys d'intenció. Que no se'ns oblide el que ha passat perquè si no estarem obligats a repetir la nostra història.

Amb tots eixos records al cap tracte de buscar un instant en què se m'arribara a ocórrer, ni que siga llunyanament, que RTVV acabaria així. Impossible. Però este tancament és, almenys, la crònica anunciada de la fi d'un règim especialment antidemocràtic. 

Nou Televisió ha passat a negre i Nou ràdio està en silenci, però els ulls dels ciutadans valencians s'han obert i els oïts també. Em conforme amb això i amb que RTVV tornarà. La Mirada Crítica torna a apagar-se, però renaixerà amb la nova radiotelevisió valenciana.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

XoooooorX, "Mariconaso", he visto que has subido videos en tu cuenta de Consell9 de youtube, entre ellos unos cuantos de los que mas ansiaba, los que tienen la última imagen corporativa del Canal 9 original (Marzo-Octubre de 2005). Viendo la impresionante videoteca que guardas te vuelvo a rogar encarecidamente a ver si puedes subir imagenes del NT9 de 2005 con la imagen original (has subido uno pero ya tenia el logo nuevo), además si tienes más elementos de esa epoca, no dudes en subirlos...

Thanks.

XorX ha dit...

Hola! Lo que he subido es todo lo que he encontrado en mis discos duros. Puede que falte algo, pero ya sería casualidad que fuese justo eso. Y del NT9 2005 con la imagen nueva nada, sólo tengo un informativo de la imagen renovada que al hacerlo en estudio virtual retrocedieron a la imagen anterior en las pantallas de fondo. Y nada más :\