Benvinguts :)

divendres, 6 de maig de 2011

I comença la campanya!

Açò ho volia publicar ahir de vesprada, però no vaig poder. Pretenia avançar-me a què, vist que la Junta Electoral està tan corrompuda com el propi Consell (i pel propi Consell), l'especial inici de campanya que va programar ahir Canal 9, de nou amb Victòria Maso (i pensar que esta dona m'agradava en el 24.2 Notícies...), estaria plagadet de manipulacions. I així va ser, evidentment.

Però que ho publique avui no vol dir que puga presentar-vos ja l'anàlisi. De moment, conformeu-vos amb la promo, que per cert té la mateixa música que fa quatre anys i uns gràfics horrorosos. Haurà arribat la crisi a Canal 9? Jo que pensava que els pous sense fons no tenien eixe problema...


Avui s'emet el primer diàleg de monòlegs, com fa quatre anys. És l'invent d'aquest tripi format per PP, RTVV i Junta Electoral valenciana per evitar que els espectadors i els electors traguen res en clar de la trobada dels líders dels partits. Una rentadeta de cara per fer-nos creure que vivim en democràcia. Il·lusos que són alguns...

Per no tindre no tenien clara ni l'hora de gravació del programa, que per suposat no serà en directe, no siga que algú parle de corrupció i s'haja de tallar l'emissió d'urgència. Però pitjor és que fins a última hora d'ahir no es tinguera clara l'hora en què s'anava a emetre el programa. Entre les 22h i les 23.30h. Clar, supose que RTVV decidiria l'hora d'emissió en funció de la canya que pegara l'oposició. Que hi havia gresca, 23.30h i si et descuides s'inventen alguna cosa per fer-ho més tard, o acaben emetent-ho per Nou 24. Finalment, davant les protestes de l'oposició, es va fixar una hora, que no podia ser altra que la menys roïna de totes: les 23.30h. Es pot suposar que l'oposició eixirà amb força.

I finalment, el moderador. Fa quatre anys teníem a Lluís -Moderator- Motes, recordeu? Enguany patirem encara més amb eixe fantasma anomenat Xavier Carrau, autodenominat "representant de la societat valenciana" i gran manipulador, tot i que més obscé que Motes.

Vos pose una foto xicoteta on pareix en 2n pla perquè em fa fastig només de vore-li la cara.Continuarem :)

La Mirada Crítica