Benvinguts :)

divendres, 27 de maig de 2011

Finançament irregular, entre altres delictes

Com era d'esperar, el TSJCV, aliat amb el PP, ha anunciat després de les eleccions allò que El País ja va publicar abans dels comicis, que hi hauria una investigació sobre el Partit Popular i el Consell que presideix Francisco Camps.

L'oposició ja ha demanat que Camps no assumisca la nova presidència, però tot sembla indicar que imputats o no, jutjats o no, i condemnats o no, ací no va a dimitir ni Déu.

I TVV segueix tergiversant i censurant la informació en benefici, de nou, dels populars valencians. 


Més del mateix. Mateixa estratègia. No cal ni comentar-ho, veritat? Almenys esta vegada no han pogut evitar nomenar mínimament els delictes. Però les imatges, de nou, no van acompanyades dels protagonistes, informació que també es censura.


Però vaig voler esperar al Nou 24 Nit de l'Home d'estar per casa per a vore la tergiversació més tranquil·la i pausada. No sé si sabeu que ahí es dediquen a analitzar les notícies amb uns tertulians. Bé, doncs agradable va ser la meua sorpresa quan vaig vore que havien convidat el pes gros del Compromís original, Glòria Marcos.Però res. Marcos la torna a cagar. Ara es ven als interessos de Canal 9 i dedica el temps al debat d'eixa notícia a comentar-ne una altra dins del mateix contenidor, que no és altra que la desfeta d'Alarte i el debat sobre si se'n va o no. Una vergonya.

Bf, i no sabeu com odie el comentari de la bruixa esta:


Què pinta esta senyora a Canal 9? És que no hi ha contertulians valencians capacitats per a fer una anàlisi millor (encara que siga pepera)?


I després de tot això calia esperar a vore què deia Xavier Carrau, l'Insuportable (no se m'ocorre cap malnom més original, s'admeten propostes). Però vaig passar.


Vaig tindre prou amb la taula que va preparar divendres passat amb el cap d'opinió del diari Las Provincias, una analista política pepera també manipuladora de la casa, i el director de La Razón CV. Tanta pluralitat com neurones té Carrau. A la seua mida, no es queixarà. Aquell dia tenien l'oportunitat de parlar ja d'esta notícia i la millor defensa no només va ser ignorar-la, sinó atacar durament l'oposició. Clar, les eleccions encara no havien passat.


Durant uns segons van mostrar açò:I ràpidament van tapar eixe incòmode titular:Hauria d'haver estat atent a l'Insuportable, però la meua salut mental no està assegurada. Encara ningú em paga per perdre les hores inútilment en este blog :P hehe.
Aconseguirem una RTVV plural? El PP ho permetrà per damunt del seu cadàver, així que haurem d'esperar a que els jutjats reaccionen i la societat valenciana també.La Mirada Crítica

4 comentaris:

PAU BIV ha dit...

Fins i tot s'inventen paraules. "Cohecho" no existeix en valencià, però dir "suborn" resulta massa fàcil d'entendre quan parlen dels delictes del PP. Millor utilitzar un castellanisme que costa d'entendre que explicar que clarament al que es dedica el Partit Popular.

XorX ha dit...

Has fet bé en especificar-ho. Jo és que al final em canse ja de repetir-ho :P

Però és indignant que els permeten inventar-se una paraula per evitar que l'espectador entenga el que la paraula pròpia del valencià significa. Perquè no oblidem que suborn en valencià és el mateix que cohecho en castellà, però 'coetx' o 'coets' (no ho tinc clar) no vol dir res.

Salut!

Anonymous ha dit...

Algú sap perquè al web de Canal 9 ja no podem vore les noticies de la "comunitat"????

XorX ha dit...

M'he adonat, i no sé per què... :\