Benvinguts :)

dimecres, 12 de maig de 2010

Marató informativa: Camps, re-imputat

Molts sabíem el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana va arxivar la causa contra Camps i companyia de manera irregular. El que no teníem tan clar era si els moviments de pressió del PP al Tribunal Suprem tindrien efecte i evitarien que el president valencià tornara a ser imputat per un pressumpte delicte de suborn.


Camps, re-imputat, però no ventem les campanes. El cas tornarà al jutjat de València, a mans del jutge Flors, a territori del més-que-amic de cap del Consell. El partit ja ha preparat una junta directiva amb un únic objectiu, recolzar a Camps, mentre que a Génova afirmen que deixaran que el president valencià prenga la iniciativa. Però el Tio Paco no sembla tindre molta intenció de dimitir. De fet, Rafael Blasco, ha fet manifest el seu "suport absolut i categòric" al president, convençut que el cas tornarà a ser arxivat. El síndic popular a les Corts ha acusat la Fiscalia d'actuar a requesta de la Vicepresidenta del Govern.

Marató informativa. La notícia arribava al final d'un matí políticament intens pel debat a les Corts Generals sobre la reducció del dèficit espanyol (on el PSOE ha tornat a demostrar que li sobra la S, i probablement la O). Economia a banda, la majoria de diaris coincideixen a atorgar el protagonisme polític a un personatge concret.

Camps, re-imputat

A la tele, la meitat del temps d'informatius se l'ha endut la decissió del govern de fer pagar la crisi als més afectats per les seues conseqüències, però poc després, el cas dels vestits apareixia de nou per acabar de socarrar la imatge del president valencià.

Ho analitzarem en una pròxima actualització! :) Vos sembla?

La Mirada Crítica

2 comentaris:

Anonymous ha dit...

A Ràdio Valencia (Cadena Ser) el dilluns per la vesprada fan una tertulia de temes valencians i este dilluns passat el tema era RTVV i em vaig quedar amb la frase final del representant del PP:

Més o menys va dir algo així com: "Nosaltres ho seguirem FENT BE, donat que si no vos agrada RTVV tal com va a vosaltres (els socialistes) es clar que estent fent be"

Per supossat ho va dir en castellà...... MARE MEUA!!!!!!!!!! O ÉS UN CÍNIC O REALMENT HO CREU!!!!!

El de la Ribera.... del Xúquer clar!

Empar ha dit...

Segurament s'ho creu i els amics també... quina colla de malparits