Benvinguts :)

diumenge, 27 de setembre de 2009

Un futur molt negre

Avui Canal 9 ens ha sorprès amb una nova enquesta sobre intenció de vot realitzada pel Partit Popular.

El PP és el més interessat té en vendre que Gürtel no ha canviat la voluntat del poble que li va donar una àmplia majoria absoluta al maig del 2007. Val a dir que l'estudi al complet no l'he trobat enlloc per analitzar-lo. La fiabilitat de les conclusions és molt baixa, i més ara, però coneixent la societat valenciana, augmenta considerablement...

Vegem el vídeo i després comentem un parell de coses:
Primer, que no m'ho crec.

Segon, que tampoc em vaig creure la que van publicar abans de les eleccions del 2007 i després...
Així que, en cas que encerten i el resultat de les pròximes eleccions siga semblant al que ens han venut, preparem-nos:
Si senyors, com ho veieu. Canal 9 en castellà, naturalment.

De tota manera, seguisc sense voler creure-m l'enquesta :) Així que confie en que això no passarà.

Salut!


La Mirada Crítica

11 comentaris:

Busca qui t'ha pegat ha dit...

http://estaticos.elmundo.es/documentos/2009/09/27/encuesta.pdf

ací pots trobar l'enquesta, però he d'avançar que és més increïble que la capacitat de mobilització del pspv...

XorX ha dit...

Ei! Com va? :)

Ah, mira tu què bé! Gràcies per l'enllaç! Li pegaré un colp d'ull.

Tens raó! No mobilitzen ni els conveçuts...

Salut!

Anonymous ha dit...

Perquè s'empenyeu alguns en vora com una cosa molt negra que el pp torne a guanyar?
L'alternativa és Jorge Alarte, i pel que a mi respecta, tanto monta monta tanto.

XorX ha dit...

Hola anònim,

Jorge Alarte, en la meua opinió, deixa bastant que desitjar com a candidat. Però és que es necessita molt repoquet per a ser millor president que Camps.

Com a president no sé com seria, però sé com és Camps i pense que no mereix el càrrec. Si l'alternativa és Alarte, haurem de donar-li una oportunitat, que fer-ho millor que el PP no és molt complicat.

No crec que siguen comparables. Però temps al temps!

Salut!

JAVIER RUIZ MERINO ha dit...

Que li passa al català socialista que com el PSPV està podrint-se cada vegada més en les eleccions estàs calentet. PSPV (Partit Socialista País Valencià), no creus que vos heu enganyat????
Canal 9 es tal i com és, pero TV3 no cregues que es millor....
NOOOO sóm un País, som una Comunitat que defensem com a Valencians i com a tal, PPCV (Partit Popular Comunitat Valenciana)
El PSPV-PSOE damunt que són inútils, són catalanistes, quan ací es tindría de defensar el Valencianisme. PPCV = 100% Valencians, PP Catalunya = 100% Catalans; PS Catalunya = 100% Catalans, PSPV = 40% Catalans.
Perquè el PSOE en la Comunitat no pot ser com el PP????

Anonymous ha dit...

Sóc l'anòmim del tercer comentari
XorX seguisc pensant el que pensava... Alarte em pareix patètic. Sempre que van a canal nou tenen que plorar que no els trauen mai i criticar la manipulació, van a armar folló, i els presentadors peperos sempre es piquen. Res a vore amb l'entrevista que li feren a Glòria Marcos amb un to molt més agradable. Em pareix molt bé que u d'EU o del BLOC parle en Canal Nou en veu ben alta sobre la manipulació. Però el PSOE no te res a criticar... només hi ha que vore el fem que és Canal Sur. Hui he escoltat per casualitat l'entrevista que li han fet al senyor Alarte en Ràdio Nou i el tio anava tot el rato a la defensiva i acusant a tots els periodistes de seguir les consignes del PP , i amb rao o no, em pareix que no te gens de tacte quant no li fan la pilota. Ho senc per ell, no tot és la Sexta. L'informatiu més infecte i sensacionalista de la tv estatal junt a tele 5.

A Javier Ruiz: Si segons tú el PSOE te que fer com el PP no creus que la gent al final preferirà votar a l'original que a la còpia? Tot és cíclic, el PP no estarà segles i segles... i el PSOE copiant el seu discurs no anirà en lloc. Per a quedar-me la còpia em quede amb l'original. Però res res, millor així, que els que creiem més en el projecte del BLOC quant més vullga paréixer-se el PSOE al PP millor.

XorX ha dit...

Jo sempre crec que és pitjor callar i rendir-se. Una altra cosa són les formes de fer les coses. No em va agradar quan el PSPV protestava per la manipulació i Bloc i EU van callar. Doncs si que els importa poc, no? Per què? Estrany...

Ara la pregunta és, si el Suprem castiga el PP pel cas Gürtel, inclosa la cúpula de la direcció autonòmica i el president Camps, hi haurà eleccions anticipades o remodelaran massivament el govern?

Com seria un govern autonòmic PSPV+BLOC-INICIATIVA-VERDS? Acceptaria això l'esquerra nacionalista?

Entrarien en un possible govern alternatiu si el PP perdera la majoria absoluta i el PSOE no l'obtinguera?

Anonymous ha dit...

Hola XorX soy el anónimo del anterior post (el que te pedia la cabecera del 2005). Si no te importa voy a salir de política y voy a centrarme en los 20 años Canal 9.

Solo diré una cosa: el PSPV pierde fuerza en el argumento de super-manipulación de Canal 9 si lo dicen desde el propio Canal 9. Queda como que encima de que les invitan a ir a C9 o R9 les dan total libertad para hablar y les critican que son unos censuradores (el argumento de C9/R9: "Si fueramos tan malos no te invitariamos").Bueno fura de politica agradecerte los enlaces que me pusiste en el otro post, aunque como ya me habia visto el blog de arriba abajo ya sabia de su existencia. Y gracias tambien por buscarme esa cabecera por tus VHS.

Te pongo este video que seguro ya habrás visto: http://www.youtube.com/watch?v=AkxWWhd1yqQ . parate en el segundo 10 del video y me dices que te parece la imagen y si quedaria bien un montaje del tipo "Emporc Recatalà".

Por ultimo sugerirte que como regalo por su 20 aniversario podrias escribir las "leyendas urbanas" que rodean Canal 9 tales como que pasó exactamente con Xelo Miralles, la autentica orientación sexual de Xavier Carrau o como consiguió el puesto Carolina Bueno entre otros.

Yo he preguntado por Mundoplus pero hay demasiada censura para que puedan contarmelo y este blog me parece la plataforda perfecta para airear esa parte oculta de RTVV.

En tus manos dejo la propuesta...

Albert ha dit...

¿Feliç? 9 d'Octubre des de l'exili Barceloní. Estic veient el Canal Nou per TDT i cada cop sento menys meu tots eixos actes de la bandereta, la processó, l'himne, quina desilusió vers l'actualitat política! i evidentment la nostra estimadísima TVV sense dir res. Espero una bona entrada amb tota l'actualitat dels últims dies, la tornada de l'activitat al bloc m'ha deixat molt bon sabor de boca!

Ànim!

Salutacions
Albert

Thor ha dit...

Boníssim Blog!
A vore si aixina la gent s'antera de com està l'asunt...

Anonymous ha dit...

OFF TOPIC

T'escrip per preguntar-te si notes que alguna cosa està canviant als NT-9.

Mira: Convidat d ela Tertúlia-Bon Dia de dilluns: Salvados Broseta, del PSPV, hui dimecres, Enric Morera, BNV.

Ahir, Notícia sobre l'Ave, tall de veu de Alarte de pressupostos. El dissabte, Leire Pajín en València i ho mostraren!!! I també mostraren a Salva Broseta i parlà i tot!!

Els de sempre continuen eixint, però s'obrin oportunitats per a tots. Alguna cosa està canviant als NT-9.

http://www.rtvv.es/video/video_informa.asp?id=27102009_alarte.flv