Benvinguts :)

dimarts, 3 de febrer de 2009

24.9 - MANIPULACIÓ 24H

Al final han complit amb la seua amenaça.

24.9


24 hores donen per a molta tergiversació de la informació, per a molta censura de tot allò que no li convinga al Consell, per a molta propaganda per al PP, per a molts atacs contra tot aquell que s'opose al seu criteri, i per a confondre el que hem sigut i el que som amb el que una ideologia molt concreta vol que siguem.

Un mal dia.

Prompte, una entrada sobre el nou canal de RTVV, es diga 24.9 o 24/9 (si no ho saben ells, difícilment ho sabrem nosaltres).

Salut!


La Mirada Crítica

4 comentaris:

Anonymous ha dit...

més temps podria ser sinònim de més pluralitat i més informació no partidista, no?

qui sap, jo no jutjaria abans de conèixer. Espere que RTVV vaja a millor, en lo econòmic i la claredat.

Anonymous ha dit...

Eixe canal serà de l'oratge 24h, hui fa calor, tots a la platja, huio plou, fiquemse les catusques i entrem als baixos inundats, hui neva mig cm desplegament de reporteres per on neve. I despres un espai per al conseller blasco, un altre per a cotino (o millor cotxino) i per a tots els que capiguen. Despres nomes paralara paco camps, i la oposicio pasara desapercebuda al igual que en el nt9, y per a repplenar succesos i tragedies.

XorX ha dit...

Sincerament, només amb que comptem que els NT9 s'emeten al 24.9 a una hora distinta que a Canal 9 i a Punt 2, ja podem comptar amb que l'ús a conveniència dels serveis d'informació públics es DUPLICA.

Evidentment estic fent un pronòstic, però no crec que siga molt arriscat. Ho vorem. Però si no hi ha cap institució que tinga poder suficient per eliminar la propaganda, la censura i l'ús ideològic de Canal 9, dubte molt que el PP i el Consell ho facen per si mateixos.

Salut!

valencia noticias ha dit...

Bon dia, vos pase una informació sobre una web de noticies que permet incloure opinions i notes de premsa. Heu de manar un correu en contacte (http://www.valencianoticias.com/contact) dient que voleu donar-vos d’alta com a redactors, heu de dir qui sou i quines notes de premsa voleu incloure.
Si vos ho accepten podreu incloure totes les notes de premsa que vulgueu amb fotos.
La web te al voltant de 2.000 visites diàries el que suposa unes 50 o 60 mil visites mensuals. El 80% de les visites son del País Valencià. Pot ser interessant per a difondre les nostres notes de premsa. La web es www.valencianoticias.com