Benvinguts :)

diumenge, 9 de novembre de 2008

Nou avís - Recapitulant

Senyores, senyors, ja estic ací! (I no pensava que ho estaria)

Fa sis mesos em vaig vore obligat a congelar La Mirada Crítica de manera sobtada però temporal. En principi havia de passsar per unes xicotetes vacances d'aquelles que faig de tant en tant, però entre unes coses i unes altres va acabar per allargar-se fins a nou avís. I ja el moment és arribat.

Moltes coses han ocorregut durant aquest temps en aquells àmbits en els quals solc fixar la nostra atenció i que no van a canviar. Així que recapitulem:


1.- Mitjans de comunicació. La intenció és seguir pendents dels mitjans de comunicació, de les seues decisions i de les seues responsabilitats.

En pròximes entrades parlaré, entre altres qüestions, de les renovacions corporatives de TVE i Telecinco del passat mes de setembre, i també de la nova imatge de TVV i dels seus informatius. A la premsa, el Mediterráneo segueix fent-nos riure/plorar amb cada pseudonotícia; i ja sabeu que jo sent una especial preocupació pels informatius de la televisió pública valenciana. Doncs en seguirem parlant.

De moment, vos deixe un resum del que entenc com l'essència, fons i finalitat del tractament informatiu del Gran Premi de Fórmula 1 a València a Canal 9 i, per tant, de la intencionalitat política del Consell en les qüestions relatives als grans esdeveniments (4 minuts i 11 segons):
2.- Política. No puc deixar de preocupar-me per les coses que passen en l'infinit univers de la política, així que seguiré comentant, lloant o denunciant tot allò que crega oportú en aquest àmbit.

No obstant això, donem-nos un respir. Podria parlar de mil qüestions, la insolència de Carlos Fabra. O la nova garrotada de la justícia a la gestió urbanística del PP amb els Mestrets. O la indignant inversió d'Estat i Consell a Castelló en qüestió de pressupostos. O assumptes tan escandalosos com el Procés de Bolonya i la directiva del Consell d'impartir Educació per a la Ciutadania en anglès. Però no acabaríem mai.

Probablement parlarem d'algunes d'aquestes qüestions, però de moment vos penge un breu resum sobre el circ de Congrés del PSOE valencià. Un espectacle que no acaba, i també n'haurem de parlar. A vore si endevineu quina de les opcions considerava XorX com la menys roïna :P (2 minuts i 17 segons)3.- De la vida quotidiana, per classificar d'alguna manera la resta de qüestions que es poden tractar en aquest blog. Com ara la polèmica sobre la reina, a qui potser dedique una entradeta. Molta faena m'estic ficant!

De tota manera, probablement la major part d'aquest tipus d'entrades vindran relacionades amb els punts 1.- i 2.-. Quin remei! Un bon exemple vindria a ser la crisi econòmica. No seré jo qui contribuisca públicament a unflar la bombolla del sensacionalisme, però no puc evitar lamentar que els roïns es queden amb el pastís. Vos deixe un vídeo trobat a la portada de la versió digital de El País i a la secció España, al mes de setembre. Segueix la tensió entre el grup de comunicació i el Govern (1 minut i 41 segons).I finalment, un clàssic... Bé, una classicona millor dit: Mariamparo la Coenta, de qui amb qui riurem un poc -almenys jo- de tant en tant 0>:) Recordeu la nostra també-descarada versió de la manipulació de l'NT-Empar? Doncs Mariamparo complirà la seua promesa, si no vegeu :P (1 minut i 57 segons)


I això és tot per avui.

Gràcies a tots els que vos heu anat passant per ací a vore si La Mirada es descongelava i gràcies també a aquells que m'heu animat a tornar. Per fi ha sigut possible, vorem durant quant de temps ;P El 9 d'octubre també vaig rebre més visites del que era habitual, així que vaig entendre el missatge. Espere no haver fet tard.


Salut!


La Mirada Crítica

14 comentaris:

òscar ha dit...

Oh! Que gran! Quin reton més inesperat, endavant i a posar-se al dia toca! Salud i ànims!

XorX ha dit...

Ostres Òscar, què ràpid!

Gràcies! ^^

Ja estic treballant en la següent, i en l'altra... ;)

Salut!

Luen ha dit...

Ja habia oblidat que et tenia al google reader! Welcome back!

:)

Anonymous ha dit...

Espectacular retorn!

Gràcies per els esforços.

Eres un crack.

Qymera ha dit...

M'has deixat sense paraules O_O Em tenies preocupada! *u_u* Havia pensat fins i tot en trucar-te ***u_u***
M'alegre moltissim del teu retorn.

Una abraçada molt molt gran :)

Vent d Cabylia ha dit...

Quina sorpresa i quina alegria!
Bentornat i ànims per a continuar!!

elzo ha dit...

Rebenvingut sigues.

Raül Burriel ha dit...

Quan he vist una nova entrada en el teu blog en el Google Reader, me'n he alegrat. Gràcies per tornar a analitzar amb eixa mirada tant crítica el panorama informatiu valencià. A més, el retorn ha estat contundent (Formula 1, Socialistes, Zapatero...). Continua així, enhorabona.

Soca ha dit...

Benvingut de nou. No he pogut evitar dedicar-te una entrada a ma casa. Gran.

Andrés Verdeguer ha dit...

benvingut de nou! Ja era hora tio, q ens tenies abandonats.

Anonymous ha dit...

vull vore més de l'NT Fit m'ha agradat molt!!

Xavi Galbis ha dit...

Bentornat, Xorx! T'he trobat a faltar bona cosa durant este temps.

XorX ha dit...

Maremeua! Gràcies a tots *^^*

Aaaaiii, en tota la faena que tinc espere no generar massa expectativa! M'ho vull agafar com un "anar fent" (encara que després ja sabem tots quan costa de fer cada entrada, eh?).

Bé. Moltes gràcies. Soca, un honor :) i Qymera... Ainnnsss... GRÀCIES! :'D

Anonymous ha dit...

Gracies per tornar. Feies falta!!