Benvinguts :)

dilluns, 25 de febrer de 2008

El debat més esperat

15 anys feia que no es realitzaven debats electorals entre els principals candidats a la presidència del govern central. Però aquesta immadura democràcia de només 30 anys no ha après encara que hi ha més candidats que els de PP i PSOE. Almenys Izquierda Unida, que també es presenta a tot Espanya.

Segons alguns estudis, 7 de cada 10 persones seguiran els debats. I són més de 30 les televisions que els emetran, entre les quals, curiosament, no es troben les que els oferiren l'any 93.

També s'emetrà per ràdio i per Internet.

La qüestió electoral més interessant és qui guanyarà el debat. La social, quanta gent seguirà el cara a cara. I la comunicativa, quina cadena de TV reunirà més persones davant de la pantalla.

Per a això, totes les cadenes han programat espais especials per al debat i l'anàlisi, abans i després del cara a cara.

Les cadenes saben molt bé que s'ajuen molta credibilitat en la resposta del públic, per això han tractat de forma àmplia el tema als seus informatius d'avui al migdia. Antena 3, tot i no emetre el debat, emetrà un especial informatiu després del debat, i així ens ho ha explicat a l'A3N. Pel que fa a Telecinco, com que no emet res sobre el debat, ha decidit que els seus espectadors no han de saber absolutament del cara a cara i ha obviat aquesta informació en els seus informatius.


Hi haurà moltes enquestes sobre qui guanyarà. Jo vos convide a que ho compartiu ací amb nosaltres. I de pas ens conteu on heu vistel debat, si és que l'heu sintonitzat.

Salut!


La Mirada Crítica

3 comentaris:

Òscar_ ha dit...

Està clar qui va guanyar ahir finalment, hi va guanyar el bipartidisme que estan promulgant els dos principals partits per tal de quedar-se tot el pastel.

PS: Si no és molta feina, canviam el link del blog, ara estic a www.ooopb.com/blog. Gràcies!

Anonymous ha dit...

Em pareix molt be que telecinco i antena3 no el feren, jo crec que s'havia d'haver feten les publiques, és a dir la1 i les autonomiques si volen, perque se suposa que son signe d'imparcialitat jeje si havereu vist despres del debat el que deien en canal9 era de vergonya tots els ''periodistes'' a favor de Rajoy.

Anonymous ha dit...

eixos no són centralistes, no.