Benvinguts :)

dijous, 31 de gener de 2008

FRANCO. CAMPS: Un president impresentable

Si be en aquest blog estem bastant acostumats a vore a la televisió declaracions del President del Consell i dels seus sequaços a preguntes dels periodistes, ja vos dic que no és una percepció del tot generalitzable.

De fet, Camps només atén a periodistes d'altres mitjans pràcticament quan Canal 9 també hi és. En altres ocasions, s'escapen els periodistes de la televisió pública amb els polítics que la controlen a enregistrar en privat eixos discursos electoralistes que no s'atreveixen a pronunciar en públic. Els altres mitjans, evidentment, mai ho emetrien, si no fora per censurar-los. I no convé.

Francisco Camps s'ha construït la seua pròpia llar mediàtica amb la televisió pública i les concessions digitals (a dit) de TDT, però si bé és cert que això pot fer arribar la seua propaganda a masses importants, no pot evitar -afortunadament- que els altres mitjans es preocupen per qüestions que afecten el seu govern.

Tot i això, el Molt Poc Honorable President ha trobat la manera d'acabar de quadrar el seu idíl·lic entorn comunicatiu, i ho fa, simplement, callant.

Caiga Quien Caiga ens ha mostrat el dia a dia del periodisme valencià no afí al règim:I la conclusió no és altra que la del propi títol d'aquesta entrada.

Per cert, no deixeu de vore l'entrada que Pere Fuset ha escrit al respecte. Ahí descobrireu d'on ha nascut aquest reportatge.

Salut

La Mirada Crítica

5 comentaris:

Catarroja Blog ha dit...

Sabia que la cosa estava xunga, però no tant... podria tindre un poc més de seny i entendre que la cosa no pot funcionar massa be d'esta manera. No contestar les preguntes dels periodistes, a part de danyar la seua imatge, no aporta gens positiu ni a ell, ni als ciutadans... En fi...

Salut!

XorX ha dit...

Hola Catarroja! Gràcies per escriure'ns.

Dius que aquest comportament no pot dur res de bo, però què passa si no es fa saber a la opinió pública? Si CQC no ho haguera denunciat, ara molts ho seguiríem desconeixent, i l'únic que aconsegueix treure profit és el propi Consell, per no respondre preguntes incòmodes.

Així que potser si que li ix rendible a fi de comptes, perquè els periodistes se'n van sense notícia.

Afortunadament ara la no-notícia s'ha convertit en una notícia. Però una notícia que arriba a una part minúscula del seu públic objectiu és una notícia fallida.

Però sempre és un pas :)

Salut!

TONI PITARCH ha dit...

Estic enganxat a la neta Mirada Crítica de tantes coses brutes... Gràcies per col·locar un enllaç al meu blog (Des de Vila-real), però m'agradaria que corregiu el topònim ("Vila-real" sempre amb "r" minúscula) del nom del meu poble... Salutacions cordials.

XorX ha dit...

Hola Toni, gràcies per seguir-nos. De vegades, netejar vol dir embrutar-nos nosaltres mateixos, però què li farem! Potser paga la pena...

Perdona per l'error, ja està corregit. Vila-real :)

Anonymous ha dit...

http://fesunbotutil.blogspot.com