Benvinguts :)

divendres, 18 de gener de 2008

bruta legislatura, bruta precampanya

Una altra vegada em veig obligat a parlar de joc brut en la precampanya electoral.

De mans de qui? Potser de tots, però el que m'importa no és la indecència política dels partits, sinó l'ús del patrimoni col·lectiu en benefici dels interesos electorals. Parle del Canal 9 del PP, una televisió que ha registrat en 2007 la dada d'audiència més baixa de la seua història (El País).


Empitjorant a diari

Per contextualitzar breument, últimament els informatius de la televisió autonòmica del Partido Popular s'han radicalitzat de manera més que notable. I ho han després del comiat del que va ser el manipulador nº1 de la cadena, Lluís Motes. Apartat i menyspreat, Moderator ha patit les conseqüències no de la seua falta de radicalitat, sinó pels seu intent de no aparentar l'Urdaci valencià. El radicalisme extrem, obvi i directe que necessita el PP de Rajoy, Camps, Aguirre, Acebes i aquest "fitxatge estrela" que ha acabat de derrocar Gallardón i sector moderat del PP, ha arribat al mitjà públic valencià.

La substituta, amb la bruta tasca de superar a Motes, és Lola Johnson, la que era fins ara directora de Punt 2, i que per les seues característiques professionals a partir d'ara rebatejarem a Condolluïsa:

Condolluissa, abans i després


El mètode frame

Als informatius del migdia no cap més propaganda per al PP. La crisi econòmica està sempre en portada. Cada dia es parla dels candidats del PP i els seus romanços. I no s'obliden de la inseguretat ciutadana i del terrorisme, tot i que hagen de fer el més pur ridícul enviant a estes altures una reportera en directe a les Coves i reomplir la dosi diària de bombardejos contra el Govern que necessita el PP per manindre el seu avantatge a la Comunitat. Cada segon, cada paraula, cada frame dels Notícies 9 està construït i dirigit estratègicament contra Zapatero. Puc dir sense dubtar que estem davant els NT9 més crus de la història de Canal 9.


Empar Recatalà


Hi ha tanta merda per segon que no tinc més remei que relegar a Mariamparo la Coenta i donar vida al seu alter/ego en campanya, tota una professional de la manipulació electoral a l'orgullós servei de Condolluïsa. Empar Recatalà condoinvoluciona a... Emporc Recatayork:

Emporc Recatayork

Què ben pagats o què ben triats han d'estar els treballadors per a consentir açò.

Només espere que les conciències castellonenques siguen suficientment fortes per no cedir davant els atacs a la voluntat individual -i a la democràcia en general- que suposen actuacions tan lamentables com les del PP amb Canal 9. Nosaltres tenim més raons que ningú per dir que no al PP, però la resta de partits tampoc no ens volen. Què fem, doncs? Más vale malo conocido que malo por conocer?

Pf

La Mirada Crítica

7 comentaris:

Vent d Cabylia ha dit...

Això de Condolluïsa és boníssim. Per cert, què tranquil que visc sense poder vore Canal 9!

XorX ha dit...

Sí, jo també visc sense vore'ls, però és vore'n un trosset i pujar-me'n per les parets!

Després ixen entradetes pujades de to, què esperen?

Hehe, au!

Anonymous ha dit...

Ja em veig la nit de les eleccions generals a canal 9:

-I el partit popular guanya a les 3 provincies

I si perd a nivell nacional no diran massa nomes es referiran a les 3 provincies.

Tens rao no se quin dia van obrir el informatiu amb reporteres en restaurants parlan del preu de la cervessa, i reporteres a supermercats, és vergonyos, dona ganes de clavar una bomba en RTVV.

Xavi López ha dit...

Diumenge, mentres em feia el dinar, tenia l´informatiu de migdia de Canal Nou de fons. Doncs vaig poder calcular almenys deu minuts de notícies al voltant d´una suposada crisi econòmica que ens ha de fer tremolar a tots i que en qualsevol cas ni és culpa de l´escena internacional, ni per suposat tampoc de la nul.la gestió de la Generalitat Valenciana. Ho és de ZP i punt. Després el míting del PSOE (perquè "PSPV" no es va vore enlloc) no sé si arribaria al minut. I acte seguit les respostes, primer "del govern valencià", i més tard "del Partit Popular". Vaja, com si no hagueren aconseguit que una cosa siga extensió de l´altra.
En qualsevol cas indignant. I a més de manipulació i crítica a l´executiu central, el foment del bipartidisme en preocupa encara més. Ni tan sòls ens trauen per a riure´s de les nostres desgràcies negociadores.

Soca ha dit...

El problema és que la manipulació i la intoxicació és tan barroera que sembla feta sols per a fotre. Ni tan sols perquè es vaja bé electoralment, sino poerqué així es burlen de totohom.

I com diu Xavi, no es molesten en traure ni als "negociadors" de l'esquerra del psoe

Anonymous ha dit...

Pots penjar el vídeo la normalització d'un terme, ixe vídeo on camps la caga al final dien Pais Valenciano?

XorX ha dit...

Hola a tots, així és, no necessiten molestar-se en parlar de les 'nostres' misèries. En fi, ja sabíem que ho farien, el que no m'imaginava és que sense Motes el tema anava a empitjorar tant.

He pujat el video de 'País Valencià': http://lamiradacritica.blogspot.com/2007/05/la-normalitzaci-dun-terme.html disulpeu les molèsties!

Salut!