Benvinguts :)

dimecres, 23 de gener de 2008

Alguna cosa passa amb el TD3

Potser el títol d'aquesta entrada vos sone d'aquesta primera entrada sobre els NT9:


Alguna cosa passa amb l'NT9


Sí, sisisi, TVE i TVV són del tot incomparables, almenys mentre el PP no les controle. Però fixeu-vos en els planos generals d'aquest resum del Telediario 3.
Fins fa pocs dies els TD3 encara utilitzaven, incomprensiblement, els decorats antics dels Telediario. Ara s'han decidit, per fi, a sumar-se a la renovació de les altres edicions.

El Chroma-Key en qüestió

Moltes televisions han acabat amb la seua edició informativa de matinada, molta despesa per a poca demanda. S'entén. El que no entenc és per què es manté un Telediario a la 1.45h amb un retall absolut de presupost si a les 2.30h La 1 desconnecta al 24H la resta de la nit. No seria més senzill -i més barat- desconnectar, simplement, un poc abans? Potser així no hauríem d'avergonyir-nos amb un plató virtual mil vegades pitjor que els de Canal 9. Això si, el fons els croma tan mal com a Mariamparo & cia en la segona entrada de la saga dels "alguna cosa passa".

Com a canvi positiu, remarcaré que TVE ha modificat per fi el seu rètol d'emissió en diferit.

Fins ara

D'ara endavant

Van aprenent!

Bé, llançades -inevitablement- algunes floretes sobre Canal 9, vos deixe per acabar una imatge del Bon dia Comunitat Valenciana per a que la compareu amb la captura de l'antic plató dels informatius...

Bon dia Comunitat Valenciana

Si bé no és tan descarat com la decisió de TVE de mantindre tres setmanes un plató sencer, TVV porta un any més garrepejant la taula d'uns decorats retirats.

Au!


La Mirada Crítica

1 comentari:

Naturatge ha dit...

qui anava a dir que els NT_Recatayork tindrien un plató virtual millor que TVE...

al·lucinant :O

supose que per a tindre un plató virtual més correcte que altes canals estatals estalviaran en altres coses com en professionalitat, objectivitat, manipulació, manipulació, manipulació... MANIPULADORS!!!