Benvinguts :)

divendres, 14 de desembre de 2007

Treserras sobre TV3 al País Valencià


Avui vos penge una entrevista que Josep Cuní fa al Conseller català de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, sobre el tancament de TV3 al País Valencià i sobre les negociacions del conveni de reciprocitat (Els Matins a TV3).


Coneixent el govern valencià, i veient els termes en què s'expressa aquest senyor, no puc evitar cert escepticisme amb el tema.

El Consell és anticatalanista perquè el beneficia electoralment, però potser en aquest moment al PP li vindria bé una cadena infiltrada que llance missatges estratègics. Controlar una TV a Catalunya del nivell de Canal 9 -que atrauria una part important de públic castellanoparlant (en detriment, això si, del valencià)- pot ser molt interessant per al Partido Popular.

D'altra banda, Tresserras pareix que vinga amb modèstia, una bona forma de tractar algú que pateix de complexe d'inferioritat (i la millor excusa per acceptar-li un acord de reciprocitat llançant-se floretes però amb intencions ocultes bastant més fosques).

Per això crec que probablement la solució arribe, però des de Madrid i després de les generals. Això si, probablement intercanviant Canal 9 per TV3 el PP té prou, deixant de banda Punt 2, El33, K3, 300, 3/24 i IB3. Ja vorem, que sóc molt atrevit jo quan vull xD


La Mirada Críticat