Benvinguts :)

divendres, 28 de desembre de 2007

El súmmum de la parcialitat informativa

Sabem tots que les notícies de la televisió pública valenciana són repugnantment parcials. Mostren el que els interessa, amaguen el que no; diuen el que els sembla, donen a entendre el que els pareix... I nosaltres ens ho mengem. Ens ho traguem, i sense mastegar. Potser no ens ho creiem, però tot suma i no tothom té els ulls suficientment oberts per a mirar el que es veu.

Doncs bé, avui penge no una notícia parcial, sinó un informatiu parcial, un NT9 fet a pedaços de manera tan clara i descarada com els propis Notícies 9. Ni més ni menys.

Potser ho consentim, però amb açò vull dir metafòrica però contundentment que ningú pense que no es noten els pedaços informatius amb els que ens reconstrueixen la realitat. Ho sabem, i només espere que algun dia algú pague per tot aquest mal, tot i que em conformaria amb que deixara de fer-se, que és més important que la revenja per una guerra política que es reinventa a diari només per a perpetuar-se eternament. Amb això tampoc no ens enganyen.

És la queixa amb la que tanque l'any. Salut.

La Mirada Crítica

9 comentaris:

Xavi López ha dit...

Fantàstic el vídeo. Enhorabona ;)

Anonymous ha dit...

.:FRAN:.

Molt bó el muntatge, no es podia esperar menys.

Anonymous ha dit...

Un muntatge de 10, m'agradaria saber quins programes has utilitzat per al muntatge, programes d'edicio de video com el que hauràs utilitzat per a canviar la careta del plato i el directe.

Anonymous ha dit...

Este video hauria d'arribar a més gent, jo propose que penges només aquest al youtube, a vore que pasa, es l'única manera de que arribe a mes gent.

Anonymous ha dit...

Jejeje... está muy currado. Esto si que es un montaje bien hecho y no los de C9 (hace muchos, pero se les nota mucho la manipulación).

Hay que decir también que la actriz principal (Empar), como de costumbre, sale muy guapa (una cosa no quita la otra).

XorX ha dit...

Hola a tots i a totes. Gràcies pels vostres comentaris. És una rallada de les meues però, ei, de forma 'simpàtica' també es poden denunciar les coses.

Jo no crec que estiga tan ben fet, sobretot per l'àudio, xo he passat d'arreglar-ho massa, que se note!!

La veritat és que és una bona idea crear un compte alternatiu en YouTube, encara que siga només per a penjar els vídeos de Canal 9. L'any que ve, hehe.

Per al muntatge he fet servir el programa d'edició Canopus Edius 4 i Photoshop.

La protagonista no podia ser altra, ho sent xD almenys algú s'alegra la vista, hehe

Vinga, salut!

Marc Ontinyent ha dit...

L'apartat d'esports és el millor,

-Jo a Empar no li porte la contrària.

-Molt bé Fermín, m'apuntaré a un gimnàs. jejeje

Ademés de crítica hi ha molt d'humor. He llegit la idea de penjar al youtube i em pareix molt bé així arribarà a més gent.

Anonymous ha dit...

Me gusta como te burlas de Amàlia Sebastian jaja, ala al tiempo que la destinen otra vez por favor.

Fajardo ha dit...

El millor, l'oratge xDDD I també els resultats electorals :D