Benvinguts :)

dilluns, 10 de desembre de 2007

Alacant sense TV3

Finalment Generalitats i Estat han aconseguit tancar el repetidor de TV3 de la Carrasqueta. Els tècnics del Consell han hagut d'actuar amb nocturnitat i per sorpresa per evitar manifestacions que li tornaren a dificultar la censura. La Generalitat de Catalunya i l'Estat no han sigut capaços d'evitar la censura de la televisió pública catalana, o directament no han volgut, com sembla ser.

Tant els NT9 com els TN han parlat avui d'Alacant:

Telenotícies vespre

Notícies 9 nit

Com era d'esperar, Consell 9 només ha parlat d'Alacant per a fer-se la propaganda. Per contra, la pública catalana sí s'ha preocupat per la censura a la pluralitat i la llibertat dictada pel govern valencià.

Açò deia la SER:I -especialment dedicat als alacantins que no han pogut vore hui ja la TV3-, açò deia TV3:


*** Radio España Independiente o La Pirenaica era una ràdio que va sortejar durant 36 anys la censura informativa imposada per Franco (Francisco Franco en aquell cas, no Franco. Camps).

El Consell reitera que està a favor del conveni de reciprocitat, però no explica per què no segueix avant si els governs català i espanyol n'estan a favor. Tot sembla indicar que es tracta una vegada més d'una actuació electoralista. El PPCV està repetint les distintes i brutes estratègies polítiques que li van atorgar una àmplia majoria absoluta el passat 27 de maig, anticatalanisme, marginació del govern Zapatero a la "Comunitat", inseguretat ciutadana, més i més propaganda sobre la Fórmula 1... Només falta que diguen que si no governa Rajoy no hi haurà circuit urbà o qualsevl barbaritat per l'estil.

Esperem que el Consell Audiovisual que Zapatero ha promès desenvolupar si guanya les eleccions arribe i puga solucionar els greus problemes de censura que patim els valencians: reciprocitats amb TV3 i IB3; el partidisme de Canal 9; les concessions de TDT locals i autonòmiques a la dreta més dura, ...

La Mirada Crítica


3 comentaris:

Marc Ontinyent ha dit...

Què fort!! Pensava que mai s'atrevirien, no tinc paraules...

Anonymous ha dit...

Jo e vist el video de vilaweb i stan tots els aparells precintats, xro, que passaria si els tornaren a connectar??, i tampoc veig be que entren sense avis previ o be ho van dir 10 minuts abans???

Anonymous ha dit...

Los andaluces también estamos cabreados por la clausura del repetidor del Mulhacén, el cual deja sin señal de la TVE a las provincias de Granada, Almería y Málaga.

Entrad en

www.ucronia1808.blogspot.com

y lo entendereis.

Una altra història fou/és/serà possible.

Signat: Ucronia 1808