Benvinguts :)

dimecres, 21 de novembre de 2007

Salvem el Ribalta!!

SALVEM EL RIBALTA


SALVEM EL RIBALTA!


De què? De l'encesa de 19 relíquies elèctriques que tiren espurnes cada vegada que rebenta una bombeta prehistòrica?

De què? Dels escenaris dels concerts, els seus milers de decibels, llum, gent, fum a altes hores de la nit que afecten a fauna i flora?

De què? Del casal de la tapa i la cervesa i el fem, els vòmits i el pixum de porcs i borratxos?

De què? Dels castells de focs artificials que llancen foc, cendra, fum i soroll sobre el parc?

De què? De les dotzenes d'exposicions que no creuen oportú aprofitar un espai tan proper i ampli com la decadent Pèrgola?

Sumem-li que als actes de l'edifici polifuncional i a les inauguracions de carpes els pijos no han de buscar aparcament durant hores ni han de pagar per aparcar a un pàrquing públic, sinó que deixen tranquil·lament els seus vehicles dins del propi Ribalta.

Bé, doncs Naturatge s'ha plantejat aquestes qüestions (acompanyades d'interessants fotografies) en la seua última entrada. Això si, de forma més... políticament correcta.


Jo ja dic que no me pareix mal que passe el transport de via reservada per ahí, a vore si així deixen de fer barbaritats sobre el parc que sens dubte són pitjors. Però per això mateix preferia jo un tramvia i no una merda de bus que l'únic que té de bo és que paga Europa. El millor per al Passeig seria una plataforma enjardinada, opció que el bus guiat no permet. Ara, més i més asfalt, com els agrada als Fabra.

Ja posats, el tros de parc que perdem que el recuperen enderrocant d'una vegada per totes la maleïda Pèrgola, que encara no sé com s'aguanta dreta si quan era jo xicotet ja me pensava que se'm queia al cap.

I, si no és massa demanar, que ens adeqüen el parc per a passar la vesprada i no per a passar, simplement, de llarg.

Al final la pregunta serà salvar el Ribalta... de qui?


La Mirada Crítica