Benvinguts :)

dimarts, 20 de novembre de 2007

Drogaïna

ElPaís.es planteja avui una enquesta als seus lectors a propòsit de la proposició no de llei que el grup IU-ICV ha plantejat per a derogar les sancions per consum i tinença de cannabis (article 25 de la llei orgànica sobre protecció de la seguretat ciutadana). El resultat de la consulta, amb 4692 vots, expressa el següent:

Enquesta sobe drogues
No cal dir que el Congrés ha rebutjat la proposta, però em quede amb eixe 50% de vots que aposten per la legalització de totes les drogues. I vull pensar que és fiable.

Amb uns 2mil vots aleatoris podría tindre's un apropament interessant al que pensen els espanyols, però si l'enquesta està dirigida a un públic majoritàriament progressista, el resultat s'allunya de ser representatiu.

De tota manera, segueix preocupant-me que tanta gent haja votat 'drogues dures', quan jo, innocentment, votava 'toves' pensant que la més votada seria la prohibició potser superada amb la suma de la 'toves' i -minoritàriament- 'dures'.

Jo pense que la societat no està preparada per a una legalització de les drogues dures. Potser idealment s'hauria d'educar i, posteriorment, legalitzar, però això val per a Europa, no per a Espanya. Almenys a mig termini. Així que amb legalitzar les toves -bàsicament marihuana- em conformava.

Així que marihuana sí! I ara que ens hem quedat sense partits decents als que votar, no n'hi ha un que defensa la legalització del cannabis? Doncs junt amb Eva Hache ja tenim partitocràcia alternativa!

Au!

La Mirada Crítica

3 comentaris:

Agostí Tiralí ha dit...

No consumisc ni tabac, ni cannabis ni res...això sí, el dia que ho legalitzen m´he de pegar una "fumà" de por...XD

Salutacions company!

diari d'un insomne ha dit...

Crec que la gent que vota "a favor" de les drogues dures, en realitat està votant contra les il.legalitzacions, els il.legalitzadors i la mare que els ha parit. Modestament.

XorX ha dit...

Reivindicatiu però inconscient.

Igualment preocupant.

Salut!