Benvinguts :)

diumenge, 23 de setembre de 2007

La Mirada CENSURADA

Com ho veieu.

El portal de vídeos YouTube ha cancelat sense avís previ el nom d'usuari "sewashi" utilitzat per La Mirada Crítica per penjar els nostres vídeos.

Evidentment, ja m'he posat en contacte amb YouTube per tal de demanar explicacions al respecte i tractar de recuperar el compte. La identitat del denunciant és, fins al moment, una incògnita. I també les causes de la cancelació del compte i de tots els seus vídeos, infringisquen o no drets d'autor.

La pregunta ara és, també, si hi ha alguna alternativa a YouTube per poder penjar vídeos amb les característiques dels que nosaltres presentem sense por a ser eliminats, i així poder recuperar moltes de les nostres entrades.

Vos mantindré informats.

La Mirada Crítica

5 comentaris:

Andrés Verdeguer ha dit...

Proba ací, http://www.jumpcut.com/

Ànima i salutacions!

XorX ha dit...

Hola Andrés, gràcies per l'enllaç!

La veritat és que aquest problema em crea un baixó de proporcions considerables :( m'he quedat sense la meitat d'entrades :\

I crec que ha sigut pel vídeo de Antena 3, el de l'entrada dels informatius. Doncs quina gràcia.

No donen ganes de tornar a la càrrega v_v

Salut

Anonymous ha dit...

Tens la meua solidaritat! I anant a coses més materials, has pensat en montar el teu propi servidor? (amb l'ajuda d'eixe amic informatic que tots tenim i que li encanta trapitxejar)

Anonymous ha dit...

Doncs ara que ho dius, si que pot ser d'Antena 3 , perquè un programa de TV3 l'APM inclou moltes imatges d'antena 3, i la gent penjava l'APM al youtube, i en questió de setmanes el video havia sigut cancelat per antena 3 i això que només mostrava algunes escenes del diario de patricia, ja que la resta de continguts eren de zàping d'altres cadenes.
Però es estrany perquè no borraven els comptes, sino el video en concret. També pense que tens molt videos al youtube amb la paraula clau CANAL9 O NT9, i si un es posa a buscar nomes troba crítiques, encara que molt correctes a la cadena, i l'últim vídeo de canal 9 mostra una opinió que a canal 9 no s'en parla gens, ni per un costat ni per altre. Marc des d'Ontinyent.

Anonymous ha dit...

hola! t´escric des d´ontinyent pero no soc Marc (es que a Ontinyent hi ha molts seguidors del teu blog)Soc Joan i escric per contar una cosa que no se si sabreu: MOTES FORA! Lluis Motes deixa la direcció dels servicis informatius i será només director d´esports, ara la nova directora d´informatius serà Lola Jonshon (no se que será pitjor)que fins ara era la directora de punt2 a més a l´article es parla d´una possible compra dels drets de F1. Per cert, no m´estranyaria que lo de la cancelació del compte a youtube siga una ordre de Camps.