Benvinguts :)

dimarts, 25 de setembre de 2007

Enquesta sobre el futur de La Mirada Crítica


Avui vos plantege una enquesta sobre el futur de La Mirada Crítica després de la cancelació del nostre compte a YouTube. Això ha causat l'emiminació massiva de tots els vídeos utilitzats en les distintes entrades i, conseqüentment, que moltes d'elles hagen quedat sense sentit.

Vos demane per favor que participeu i que feu servir aquesta entrada per a desenvolupar les raons del vostre vot, sempre que ho cregueu convenient i oportú.

El resultat no serà vinculant, però a l'hora de prendre una decisió tindré en compte els percentatges de les distintes opcions i també dels arguments que volgueu expressar.


Gràcies.

La Mirada Crítica

12 comentaris:

Xavi López ha dit...

Bé, jo he posat que hauries d´obrir un nou compte, no sé si a youtube o a un altre servidor, però has de tornar a la càrrega.
Has obert un espai de crítica inexistent fins ara al País Valencià des de la xarxa, i això és molt important, i no pots abandonar-lo... no pots abandonar-nos!

Anonymous ha dit...

Marc Ontinyent.
En algunes pàgines web, els vídeos es veuen amb el windows media player, mitjançant un enllaç que quan polses s'obri aquest reproductor i comença la baixada al búfer de vídeo del windows media. Ara bé el que no sé es si es poden guardar arxius de vídeo i descarregar-los en un enllaç al blog, tu sabràs si es pot no??
Ara bé si açò ho feres qui podria censurar-te, Blogger??

XorX ha dit...

Hola Marc. Doncs imagine que això serà utilitzant un servidor propi, a banda dels coneixements informàtics pertinents.

No sabria com fer-m'ho tampoc. Potser una web de pujada de vídeo distinta a YouTube... però imagine que els drets d'autor els afectaran tant com a YouTube, i per tant estaré en la mateixa situació...

Bff

Anonymous ha dit...

Jo els repujaria, però no al merda youtube sinó a algun altre (n'hi ha milers, i el problema del youtube és que els capbuits dels departaments de les grans companyies audiovisuals també el coneixen. No passa això amb d'altres alternatives!).

Luen ha dit...

Proba penjant a Dailymotion o d'altre, pero si, has de continuar donant difusio a les cagades i barbaritats de canal nueve.

XorX ha dit...

Anònim, és cert això. Només els preocupa el que forme part del coneixement massiu. Ja podria pujar informatius sencers d'Antena 3 que probablement en un altre servidor ni s'interessarien.

Luen, així m'agrada, amb noms propis! Miraré a vore com funciona, gràcies.

De tota manera estic a l'espera de les respostes de YouTube per recuperar almenys els vídeos que tenia fins ara. De dues reclamacions una ja me l'han rebutjada, vorem què ocorre amb l'altra...

Salut! I gràcies també als que heu votat i no heu escrit :)

Anonymous ha dit...

Hola!, és la primera vegada que escric, però no la primera que et visite :-P, però en aquest cas volia donar el meu punt de vista.

Crec que els vídeos s'haurien de tornar a pujar simplement, per que ningú pot callar la labor informativa. A més, en Espanya també existeix un tipus de Fair Use Americà (sinó mireu els zappings)

Això sí, mai penjar-les en el youtube perquè de seguida les esborraran de nou, millor penjar-los en un disc virtual i enllaçar-los o bé utilitzar altres serveis com http://www.liveleak.com/ o d'altres.

Salutacions i molta sort. Segueix així. ;-)

Anonymous ha dit...

Cadufo, Benicarló-Barcelona

Llegia el blog i per fin opino. Pots pujar els videos a Dailymotion.com allí en principi encara no ha arrivat el tema dels drets d'autor i bla bla bla

Toni ha dit...

Es una pena lo de Youtube.. pero en fi, de segur que encontres alguna solució...

Ja feia temps que no passaba per aci, però ja m'he ficat al dia... el croma, jaja, vergonyos...

Però jo venia a comentarte una altra cosa que m'ha fet, quasi, estirarme el monyo...

Si entres a esta pàgina web http://www.ktsm.com/ voràs que el logo d'esta cadena de televisió, es quasi el mateix que el de Canal 9!! Aixo sí, al de la TVV la circumferència no està tan retallada per dalt, però no em negaràs que son practicament un calco...

ALUCINANT...

Salutacions

Pellikana ha dit...

Enhorabona per el blog, i endavant, la unica lluita que es perd es la que s'abandona!!!!

Així que jo de tu penjaria les videos a diferents llocs i així no podràn essborrar-te tot el compte (pense jo) i penjar també videos que no sigen de Canal 9, així no podràn esborrarte'l tot.
I posar-los en descàrrega directa? a mi m'ha agradat molt aquesta web:http://in.solit.us/, i es totalment gratuita.

O repartir-nos els videos entre diferents usuaris, així els serà més difícil esborrar-los.

No sé, faces el que faces, que no acabe la lluita!!!

Pellikana ha dit...

Has vist el Delutube? Pots veure videos esborrats de Youtube. Pots pegar una miradeta al seguent enllaç:
http://www.puntogeek.com/2007/03/09/delutube-ver-videos-borrados-de-youtube/

XorX ha dit...

qeubgeHola a tots, gràcies per escriure'm. Ara vos demostraré que no mossegue ;)

He deixat temporalment d'escriure, però no he deixat de treballar. Estic documentant-me tot el que puc sobre el tema de l'ús de continguts audiovisuals sense posessió dels drets d'autoria.

Ja vos avance que YouTube no vol retornar el compte, ni tan sols després de plantejar-los que no m'havia arribat avís previ, com fixen les seues normes. Però si trobe cap excusa al meu favor seguiré endavant per recuperar, almenys, els vídeos que tenia fins ara.

De tota manera ja tinc comptes en altres servidors ;)

Toni, he vist el logotip que dius. I sí, és idèntic, per a què ens anem a enganyar. Una miqueta més estret per dalt però la idea ve a ser la mateixeta. Ara bé, el logotip de Canal 9 és una involució de l'anterior, un intent de convertir-lo a negatiu i eliminar així la 'gorra'. Ja va passar amb Cuatro i un logotip d'un partit polític japonès (idèntics) i amb Cuatro i InfoTV, que també usen logotips molt semblants. Són coses que estan a l'ordre del dia. El problema vindria si aquestes cadenes s'internacionalitzaren.

Pellikana, he vist els teus enllaços, són molt interessants, moltes gràcies! De tota manera no he trobat els meus vídeos en la web de vídeos esborrats, llàstima!


Ja prepare una entradeta per a demà a la nit ;)

Salut!