Benvinguts :)

dimecres, 12 de setembre de 2007

Encara volem TV3

Torna el Consell a amenaçar TV3. Ara li han donat menys de 20 dies de vida al País Valencià. Van començar quan iniciaren la carrera electoral a les autonòmiques i ara pretenen repetir la jugada, just després d'escollir Rajoy candidat a la presidència.

Personalment, un dels moments on més trobaré a faltar la catalana serà justament amb la Fórmula 1... Quina ironia, eh?

Sembla que el PP valencià vulga mèrits exclusius, i tracta de desfer-se de qualsevol que li poga fer ombra. Ja ho hem vist amb la Copa de l'Amèrica després que el Govern central reclamara el lloc que "li correspon". Generalitat i Ajuntament l'han titllat de tot el que vos pugueu imaginar (i res que no siguen ells), però ara ja sabem qui és qui més paga (cosa que Canal 9 mai ha cregut convenient comentar), i entenem que vulga decidir. Clar que sí! I si volen mèrits, que se'ls paguen.

Tornant a la F1, per a mi que els populars valencians tenen pensat comprar els drets d'emissió per a Canal 9 quan s'estrene el circuit urbà de València, i clar, a vore qui es traga la propaganda infinita de la pública valenciana podent sintonitzar la tradicional TV3. Un altre cop d'efecte? A TVV li eixirà car, però al PP molt rendible, així que aneu-vos preparant.

I sense TV3 prepareu-vos a un altre tipus de propaganda, la comercial de Telecinco i el españolísimo Fernando Alonso. Algú el suporta?

De moment, algun realitzador sense idea d'espanyol va creure convenient punxar un curiós enquadrament que Telecinco no podria censurar...

La fórmula 1 a Telecinco no val res


Vos mantindré informats del que vaja esbrinant sobre l'ordre de censura a TV3. Però si en sabeu res, aviseu-nos vosaltres també!!

Salut!

La Mirada Crítica

3 comentaris:

Anonymous ha dit...

hola xorx!t´escric desde ontinyent i el pregunte una cosa: REALMENT ES POSIBLE F1 A CANAL NOU.
Hi han diversos aspectes que fan que no siga creible: per primera els millions que pot costar la portarien a la ruina (ja está), a més no veig que canal nou siga una televisió tan seriosa com per fer un aconteixement així(no son capaços ni de ampliar el nombre de canals a la tdt)

XorX ha dit...

Hola! Gràcies per escriure'ns!

A vore, amb Canal 9 en mans del PP no existeixen les sorpreses, ja ho hem vist. De tota manera no, no crec que arriben a eixe extrem.

El que sí és possible és algun especial molt especial -comparable a la visita del papa, etc.- sobre la carrera que s'efectue a València. I el deute de Canal 9, simplement, augmentarà. Total, després dels mil milions què en són uns quants més?

Amb l'"amistat" que ténen Camps i Barberà amb el president de Formula One Administration, Berni Ecclestone, podria esperar-se que s'emeteren "només" les carreres/entrenaments a València per la pública valenciana, tot en clau propagandística, evidentment.

No deixen de ser especulacions, però els canals extres de TDT no donen vots, la Fórmula 1 sí.

És el que pense! Ja ho vorem, total, pitjors coses s'han fet.

Salut!!

Electromaulet ha dit...

VOLEM TV3!
...però ens la lleven amb nocturnitat.
Contraataquem:
CREMEM CANAL 9!