Benvinguts :)

dimecres, 19 de setembre de 2007

Els últims seran els primers


La Sexta - Eurobasket 2007La Sexta és la primera. FelicitatsLa Mirada Crítica

2 comentaris:

Xavi López ha dit...

És sorprenent la velocitat amb la que està pujant la Sexta d´audiència.
Fa uns dies podíem pensar, i estàvem encertant, que es devia al cúmul de retransmissions esportives que estava realitzant, però això li ha servit a més per a donar a conéixer la seua programació. Ahir mateix ja arribava al 4% de quota quan fa un mes tenia problemes per a arribar al 3%.
Això, sumat a l´aire que està perdent Cuatro, amb retorns que no estan aconseguint els resultats esperats (Channel4, Las Mañanas...) i un estiu en el que ha relegat les estrenes al lat night mentre ens repetien els capítols de l´hivern al prime time potser li ha fet perdre posicions.
La Sexta serà la quarta?

XorX ha dit...

Hola Xavi!

Ahí t'has arriscat, laSexta la cuarta i per davant de Cuatro?

Ahir mateix, Cuatro (7%), laSexta (4%), apropant-se perillosament i això que el camí de laSexta és molt més llarg i molt més costerut, a banda d'haver-lo començat més tard.

L'esport no farà que laSexta mantinga aquestos resultats després d'acabat l'Eurobasket, però haurà aconseguit que la gent conega laSexta, la tinga sintonitzada i localitzada. I si són llestos faran que tots els espectadors de l'esport (no m'incloc) coneguen la resta de la programació (seria interessant saber-ho).

I Cuatro està punxant, coincidisc amb tu. Cansa, no evoluciona. LaSexta és, almenys, diferent i atrevida (bona estratègia empresarial). El departament de programació de Cuatro mira més a T5 i A3 que a laSexta, i això es nota també.

Anirem veient com s'assenten aquestes tendències abans de l'apagada analògica. Després sí que serà perillós fer hipòtesis!

Parlem!