Benvinguts :)

dijous, 14 de juny de 2007

laSexta, fa 30 anys

Es compleixen 30 anys de les primeres eleccions i la notícia és que la democràcia encara no ha arribat.

Qualsevol que visquera aquella època pense jo que deuria d'estar decepcionat, perquè el trencament d'expectatives deu haver sigut brutal. Ho estic jo només de pensar que ací la democràcia va a pas de puça...

Però bé, avui el tema era un altre: laSexta, fa 30 anys

La mateixa que naixia fa poc més d'un any...?

Demà laSextaNoticias (SN)es trasllada 30 anys en el temps, al dia de les primeres eleccions, i que la cadena tinga un any de vida no és cap inconvenient.

Helena Resano i Mamen Mendizábal es vestiran com l'any 1977 i presentaran part dels informatius 14h i 20h des d'un plató semblant als de l'època. Óscar Rincón es traslladarà en directe a l'estadi Vicente Calderón i recordarà antigues notícies, com la victòria de l'Atletico de Madrid en la lliga. Per la seua banda, Javier Gómez, l'insuportable home del temps de laSexta, ens farà una de les seues ridícules gracietes [sic] tractant d'imitar Mariano Medina donant el temps amb un punter i una pissarra.

laSextaNoticias (1977)

Demà més SN que mai!

La Mirada Crítica

4 comentaris:

servidora ha dit...

Xorx, échale un ojo a este vídeo, por favor. Lo estaba viendo y me estaba muriendo por preguntarte... bueno, no, porque hicieras una crítica racional de esas tuyas, analizando colores, músicas, actitudes O:-)

:-D

Anonymous ha dit...

Ja fa 30 anys que estem en democràcia. Però realment no estem.
A Ontinyent ha sigut guanyar el PP
fer la investudura d'alcaldessa i hui Diumenge 17 de juny un dia després de el seu nombrament, tanca l'emissió d'INFOTV que emitia a través de televisió d'Ontinyent. Açò ni es democràcia ni es res.

VALENCIANET ha dit...

Jeje, en la línia de la SN. Bé, és una bona idea.

P.D: I tan insuportable... El que no entenc és com es creu tan graciós.

Anonymous ha dit...

yeeeeee! fa quasi un mes que no escrius res, a vore si es posem ja al dia!