Benvinguts :)

dilluns, 4 de juny de 2007

Age of Empars

Ja vaig avisar que han arribat els exàmens i, per tant, dedicaré temporalment menys temps al blog. Toca estudiar.

També és cert que darrerament he dedicat molt temps a la política valenciana i als informatius de Canal 9 per allò de les eleccions, però després de la desfeta del 27m he decidit no tornar a vore cap Notícies 9 -solia vore l'NT-Empar (Recatalà), perquè al Motes i al florero que li fa el corus no els suporte-.

Sobretot em fa ràbia perquè els ho hem avalat tot, i ara seguiràn perquè podem dir que els venia en el programa electoral. Comença la vertadera época de la manipulació, la censura i la imparcialitat, la gran jugada estratègia el PP, la clau de la seua dictadura fins fa poc mediàtica i ara també política.

Coenta, coenta

Com demostra el vot emigrant (o exiliat, interpretant resultats), no hay mejor desprecio que no hacer aprecio. Adéu NT-9.

Salut!

La Mirada Crítica

9 comentaris:

Anonymous ha dit...

boníssim lo de "Age of Empars".
no se si seu assabentat sobre el que està passant aquestos dies amb lo de tv3. Segons han dit hi ha possibilitat de que el ministeri done un segon mux a valència per a que es veja tv3, encara que només es voria un canal, el 3/24,33,300 açí no es vorien. Els altres tres canals (segons rambla) serien dos per a cadenes privades i un tercer per a rtvv. Podrien fer un 9/24 o millor dit: camps/24

XorX ha dit...

Sí, ho sé. Una merda que ens lleven els altres canals. Què menys que TV3 i El33, però ara ja m'he acostumat als altres i no és el mateix que no els posen que els lleven. No està bé.

Sí, estaria bé un 3r canal temàtic, però és el que tu dius, un Camps/24 seria. Ja veus!

Jo aposte per:

Canal 9, Punt 2, PopularTV, Las Provincias TV + TV3, El 33, IB3, InfoTV

I si volen un tercer canal per a la 'pública' que retiren la Popular que ni tan sols es digna a complir la llei audiovisual.

Anonymous ha dit...

Empar es una cara mona sin ningún tipo de cultura. Solamente se preocupa por cómo lleva el pelo y por si le dicen bastantes veces al día que está guapa. Nivelazo.

XorX ha dit...

Home, això a través de la tele no es veu! Seria interessant saber quin tipus de personalitat s'amaga darrere de la presentadora que mostra la pantalla.

Emparist ha dit...

A Empar le pasa lo mismo que a otros muchos periodistas, son voceros de sus amos.

Vivimos en un panorama mediático excesivamente politizado. Y los titulados en periodismo, si quieren currar, tienen que tragar mucho. Esa es su cruda realidad profesional. Sur margen es muy pequeño.

Solo en ese contexto podemos juzgar a la bella Empar.

Ya nos gustaría a mas de uno conocer la verdadera personalidad de Empar...

Saludos

XorX ha dit...

Doncs el dia de les eleccions ben contents que estàven per la supervivència del Règim. Ahí és on ens vam adonar que sí, a Canal 9 hi ha periodistes de la Resistència, però probablement mai a primera línia.

No sé quina por tindrien al canvi (excepte Lluisset), potser són com animals domesticats que els alliberes, no saben actuar ni decidir pel seu compte, i s'acaben morint de fam.

Encara ens hauran de donar llàstima! Que els informatius de veritat també utilitzen prompter!! (el que passa és que no ens l'escriu el gabinet del President)

Anonymous ha dit...

jo crec que si no deixen a la CCRTV que tinga els 4 canals al País Valencià ells tampoc acceptaran els 2 (o 3) de RTVV.

Iurema ha dit...

no cal ofuscar-se. toca tragar. i sobretot treballar. caldrà estar a l'aguait i saltar a la iugular. joan imbècil pla, no obstant, HA de dimitir.

XorX ha dit...

Que ha de dimitir crec que ho sabem tots, ell inclòs. La pregunta és quan. I jo pense que hauria de ser ara, per a començar una renovació TOTAL del pspv-PSOE (cap a PSPV-psoe estaria bé) de cara a les generals.

I el mateix li dic al Compromís, que treballe JA per solventar els problemes que els dugueren al resultat del 27m.