Benvinguts :)

divendres, 8 de juny de 2007

AdéuPP (Procés de Pau)

Senyores, senyors:
el procés de pau no l'ha tencat ETA, l'hem trencat nosaltres.

I des del primer moment:

Diaris Alto el Foc

Els millors titulars per a Gara i El País. Via Aire Comunicación.

Nostra era la responsabilitat, i els nostres representants han preferit jugar al partidisme. No es pot exigir res a un grup terrorista! El PP ha aconseguit el que volia i el PSOE se la va jugar al fifty-fifty per voler anotar-se en exclussiva el triomf sobre el terrorisme i ha perdut.

La justícia no acabarà amb ETA, sinó la raó (això que tant els falta als que s'autodenominen demòcrates). La democràcia, en bloc, ha de convèncer eixe fragment important de la societat que recolza o tolera l'existència de la banda terrorista. I als terroristes els hem de donar una eixida política per a que no queden fora del joc democràtic. Però per a això primer ens hem de convèncer a nosaltres mateixos.

El "pacte antiterrorista" ha fallat perquè ha deixat de costat els partits amb major capacitat per a conduir aquest procés. O tots o ningú. I hem triat ningú. Si el nostre bàndol està així de separat, no esperem que ETA-Batasuna estiguen millor.

Tot açò s'acabarà quan nosaltres -que no som els roïns- obrim un poc la nostra ment. Quan tractem de comprendre no per què maten, sinó per què es revelen. Quan deixem d'exigir i imposar. Quan argumentem, quan oferim. En definitiva, quan nosaltres volguem.

I de moment, no volem!
Recapacitem.

La Mirada Crítica