Benvinguts :)

dilluns, 7 de maig de 2007

Pensa mal i encertaràs

Fa uns dies vaig escriure una entrada sobre el tractament informatiu dels Notícies 9 sobre el 25 d'abril. Allà comentava:

Si som benpensats, sembla que la redacció s'haja revetllat per fi. Sembla. Si malpensem podem pensar que, una vegada més, la dreta tracta de fer-se amo i senyor de la nostra simbologia.

Amb el PP malpensar és encertar

El President de la Generalitat, Francisco Camps, ens ha desvellat per fi el misteri:


A qui pretenen enganyar?

Ara resulta que els valencianistes són ells. Els que parlen valencià i defenen la llengua. Els que representen el futur de "la Comunitat". Els que dónen estabilitat. Els que defensen el nostre "poble" de l'horrible destí que ens espera amb un "tripartit a la catalana". Els que posseeixen els drets d'autor de la nostra identitat.

Al final els NT-9 mantenen, sense la mínima excepció, la seua total sumissió a les estratègies antidemocràtiques i inconstitucionals del Partido Popular, en ple segle XXI.

A mi em recorda més al franquisme...

Ja no saben què fer per guanyar-se, encara que de forma il·legítima, els vots suficients per governar. Perquè evidentment, per mèrits propis i jugant nét, no guanyaran.

Mentides. Mentides. Mentides. Mentides. Mentides!
Feu llàstima

La Mirada Crítica

3 comentaris:

Xe Fu7 ha dit...

Açò d'anar prometent càrrecs és una broma de mal gust... però amb el seguiment que fas t'estàs guanyant ser el proper director de RTVV ;)

XorX ha dit...

Hehehe, no necessite promeses tan suculentes per a continuar fent-ho. De moment me conforme amb entrar al consell d'administració :P

... Ja m'agradaria a mi poder participar en el Canvi de la TV pública...

La Mirada és un blog de creació, un espai informal, però em va parèixer un interessant espai per deixar patent tot el que "era" Canal 9 abans del Canvi.

YouTube té ja un xicotet arxiu a disposició de tothom de les pràctiques informatives de Canal 9. I els vídeos els veu molta gent.

La societat té molt poca memòria i d'ací quatre anys tot açò tan greu i tan inacceptable no ho recordarà ningú... Però les proves estaran a la xarxa.

Per cert Fu7, no te vaig vore a la mani, dic si el veig me presentaré, hehehe.

Salut!!

Xe Fu7 ha dit...

Millor per a tu no vore'm eixe dia que anava de cul i haguera estat antipàtic. M'haguera fet ilú per que ja saps que sóc fan (crític) de la mirada crítica. Sincerament, gràcies pel curro que li dediques.