Benvinguts :)

dilluns, 28 de maig de 2007

HEM PERDUT

El Partido Popular guanya les eleccions al País Valencià per àmplia majoria absoluta. Resultats històrics per a la dreta valenciana.


Corts Valencianes*
PP 54
PSOE 38
Compromís 7

Ajuntament de Castelló
PP 14
PSOE 12
Bloc 1


Ajuntament de València
PP 21
PSOE 12

Ajuntament d'Alacant**
PP 15
PSOE 14


* El 30 de maig el PP perd un escó per Castelló que guanya el PSOE gràcies al vot per correu. Caldria reflexionar sobre l'abast de la pressió mediàtica a què estem sotmesos els valencians i que sembla no condicionar els votants a distància.

** Si s'haguera fet el Compromís, l'esquerra hauria governat a Alacant.

Adéu, País Valencià

Els valencians hem avalat les majories absolutistes, la corrupció, el secessionisme lingüístic, l'especulació immobiliària, la mentida, l'inflament de censos, el centralisme, la manipulació informativa, la por, l'abandonament dels serveis públics, la confrontació hídrica, el xantatge electoral, els barracons, l'anticatalanisme, la censura, el malbaratament de diners públics, l'antivalencianisme, les obres faraòniques, etc. Segueix.

Si amb tot açò els valencians no hem volgut canvi, ja no el voldrem mai. Perquè hi havia una alternativa decent i digna que ha sigut menyspreada de forma contundent.

Adéu, País Valencià

El gran perdedor ha sigut el Compromís per un sentiment que la majoria de valencians rebutja, fins i tot els seus propis votants de la legislatura que avui (ahir ja) ha acabat. A Castelló ciutat el Bloc d'Enric Nomdedéu ha baixat de dos a un regidor, quan molts n'esperàvem entre dos i tres. A València Barberà ha arrasat i a Alacant Andreu s'ha quedat a les portes de la majoria absoluta. En aquestes dues capitals EU ha perdut la representació.

Les diputacions, segons Lluís Motes a hores d'ara, totes per al PP.

Jo fa temps que deia que no creia en la democràcia al País Valencià perquè sense INFORMACIÓ la qualitat del vot és nul·la, i el resultat electoral il·legítim, però no em vull enganyar més: per molt que manipulen, mentisquen i despisten, els valencians sabem el que passa o sabem on trobar eixa informació. Nosaltres sabrem per què tanquem els ulls.

Em sent decepcionat. I ja no tinc res més que afegir.

Salut, i condol.

La Mirada Crítica

14 comentaris:

Xe Fu7 ha dit...

ànim, ànim, ànim

Esteboix ha dit...

és pitjor, al final (si elpais.com no falla) el pp n'ha tret 55... només ens queda l'exili.

DMD.PV ha dit...

No hem de rendir-nos... ánim.

Anonymous ha dit...

Cuanta razón tiene el refranero popular, y es que "en el país de los ciegos el tuerto es el rey", que hemos de hacer a sufrir otros cuatro años. La verdad es que es increible.

Jordi Cabezas ha dit...

Resistència i ànim

Anonymous ha dit...

A Ontinyent, on mai havia gobernat el PP i si ha gobernat va ser en el BLOC (uns desgraciats i mercenaris) ara trau la seua primera majoria absoluta.
A les comarques centrals el PP creix, sort que Gandia s'ha sublevat.
I ja era hora de donar una lliçó al BLOC que ha pasat de 4 a 1. El pitjor és que EU al no estar coaligada en els verds com en totes les eleccions està fora, si haguera entrat el PP d'Ontinyent no haguera obtingut majoria.

Ara bé la pepera Lina Insa haurà d'espavilar, doncs ella és zaplanista
a vore com aconsegueix els diners i les infraestructures que tan difícils han estat de conseguir al tripartit.

Autonòmicament la província que més decepciona i la ciutat és Castelló.
Si la gent ho perdona tot el mal que han fet, el fabra l'Alperi i nous corruptes que ja eixiran ho destrossaran tot. I el Compromís ha tret un resultats que si ho penses dius, On estàn els vots del BLOC?

albert ha dit...

Anònim, pense que estàs equivocat. El lloc on el compromís ha tret millors resultats és a Castelló, i no ha estat per la caiguda lluire d'eu, sinò pels vots conscients de la gent del Bloc. No faces demagògia i pensa que una de les grans culpables de la desfeta és també eu.

Anonymous ha dit...

Ahir vaig anar a votar per primera vegada amb la il·lisió que el meu vot pel compromís servira per aconseguir un canvi a la Generalitat. Observats els resultats estic molt decepcionat. No entenc on han anat a parar el vots previsiblement del compromís ja que les enquestes li otorgaven de 9-11 escons a les corts. A més cada vegada s'evidencia més el bipartidisme PSOE-PP, síndrome que demostra la poca implicació política de la societat valenciana en la política.
Tot i la decepció d'aquestes eleccions, jo no renuncie a nombrar la meua terra com a País Valencià, no renuncie a seguir anant a les manifestacions del 9 d'octubre i 25 d'abril i no renuncie ni renunciaré mai a defensar les meues conviccions a les urnes.

.:FRAN:.

Anonymous ha dit...

jO TINC UNA TEORIA CREC QUE ELS VOLTS DE COMPROMÍS HAN ANAT A ERPV, FET QUE PROVOCA EL TRENCAMENT DE L'ESQUERRA, ESTOS HAN TRET UNS 11.000 VOTS.
TAMBÉ S'HAN PERDUT ELS DEL PSOE, O LA GENT QUE NO VOTAVA I S'ABSTENIA NO HA REACCIONAT.

FINS QUE L'ESQUERRA DEL PAÍS VALENCIÀ NO S'UNISCA EN UN PACTE MAI FAREM RES. TAMBÉ EL PSOE HAURÀ D'APOSTAR PER DESPERTAR AL SEUS VOTS DORMITS DES DE FA 12 ANYS, AQUESTS ENCARA EN ABSTENCIÓ.

Anonymous ha dit...

RECTIFICA ELS RESULTATS EL PP TE UN MENYS I EL PSOE UN MÉS.

XorX ha dit...

Modificat. PP 54 al final, llàstima que l'escó baixara i no pujara, a estes altures ens fa falta que la bofetada a l'esquerra siga forta i efectiva.

Salut

Anonymous ha dit...

PER A REFLEXIONAR

Els vots per correu donen el doble de vots més al PSPV que al PP.

PSPV:6.066
PP:3.932
Compromís:569
I el PSPV guanya a les tres províncies amb gran diferència del PP.
Demostra la forta manipulació que hi sofrim els qui hi vivim al territori.

ImmaS ha dit...

A Ontinyent el PP va tindre majoria absoluta fa dos legislatures...

Anonymous ha dit...

Això és mentida, fa dos legislatures a Ontinyent governava el PP si, però perquè estava amb coalició amb el Bloc. (No entenc a estos del Bloc)