Benvinguts :)

dijous, 3 de maig de 2007

Alborch es passeja pels NT9

Carmen Alborch, l'alcaldable socialista per a València, es passeja pels informatius de la televisió pública valenciana.Als fòrums de www.valencianisme.com he trobat aquest vídeo que, d'altra banda, no és del tot cert, perquè Alborch ha aparegut més vegades als Notícies 9. Sense anar més lluny fa uns dies La Mirada Crítica publicava una entrada amb un vídeo on apareix, de forma secundària, la vetada candidata socialista. De fet, parlem de l'informatiu que el PSPV-PSOE va denunciar davant la Junta Electoral de la Comunitat Valenciana.

Ara ja interpretació personal. Per a mi Alborch s'ha ficat dins de l'enquadrament de càmera a propòsit. La seua sospitosa trajectòria i el somriure i la complicitat amb la seua acompanyant les delaten.

Però ja m'està bé, mal riure tindríen després. Riure per no plorar, perquè llàstima fa que un cap de llista per València del principal partit de l'oposició haja d'aparèixer a la televisió pública en aquestes condicions.

La Mirada Crítica

6 comentaris:

Toni ha dit...

Hola, em fan molta gracia els teus videos plens d'ironies... xD

Si no tens cap inconvenient, em podies dir quin editor de video utilitzes per al muntatge d'estos, i a més, on el puc trobar. Tranquil, no es per fer-te la competència. Es que el programa que utilitzes pareix molt xulo i m'agradaria tindre-lo.

Moltísimes gracies, esperare la teua resposta al meu mail: tcl1990@hotmail.com
Adeu!!

Vascoeslovaco ha dit...

Joder, y yo que me quejaba de lo penosa que es Telemadrid, pero Canal Nou no se queda atrás xD

Aun son capaces en esa cadena de difuminarla la cara o ponerle de pegote el gepeto de la Rita Barberá

XorX ha dit...

Hola Toni, t'escric, però ho comentaré també per ací, per si a algú li interessa també el tema. El poc que sé, vaja.

El programa que faig servir és extremadament senzill. Fins i tot ridículament simple: Pinnacle Studio. És tot el que suporta -i a dures penes-, el meu PC. Per a tots els públics, diguem, i queden vídeos tan 'boniquets' (per dir algo) com els que veieu normalment a La Mirada.

Amb Premiere també he treballat, es bastant millor, però sempre em dóna problemes al PC.

D'altra banda, el vídeo d'aquesta entrada no és meu (i així ho he indicat). Així que no et fixes en aquell.

El vídeo de NT-"V" (parodiant els Notícies9 amb la mítica serie "V") el vaig fer amb Edius, molt visual, estrany, però còmode. No sabria definir-lo realment.

I altres programes que conec: FinalCut, molt bo, però és per a Macintosh; i Avid, l'odie a mort (i ell a mi). Però és "el millor" (i el més complicat, massa).

Al final tot és tirar-li imaginació que de qualsevol programeta poden eixir coses xules :)

Vasco... no dones ideesssss!! Que Motes&cia venen molt per ací!

Salut!

VALENCIANET ha dit...

Hola!

Amb l'Avid me les estic veient jo a classe totes les setmanes.xDD És un dels millors programes per a editar vídeos, concretament és el que gasten a TVV però és cert que és molt complicat i per a fer coses que no siguen altament professionals jo preferisc el premier, el pinacle o fins i tot el windows movie maker. Estalvies molt de temps i et queden coses igualment xules. Com els teus vídeos, xorx, que estan molt currats.

Salut d'un admirador del blog ;)

Toni ha dit...

Ja sabia que el d'aquesta entrada no es teu, es nota a simple vista, el teus estan més treballats.

Moltísimes gracies, XorX, m'has ajudat molt, però, si no tens cap inconvenient, també m'agradaria saber amb quin programeta fas els logos aquestos llargs, com el que tens a l'entrada "Bruta legislatura, bruta campanya". Que supose que será el mateix programa amb els que has fet els logos normal de La Mirada Crítica.

Els programes estos (de video i dibuix) es poden descarregar amb algún programa (valga la redundancia) d'estos de baixar-te coses o es venen a les tendes d'informatica?

I, per últim (no vuic molestarte més), com es poden grabar els video de la TV?, supose que tindras en el PC una targeta de TV a algo aixi, o tal vegada, es pot gravar des de la web de la TV en qüestio?.

Moltísimes gracies de nou, i perdó pel temps que t'ha fet pedre un nou fan del teu blog, jo. xD

Adeu!!

XorX ha dit...

Weno weno, ja serà menys, que ací no sé jo si s'ho passa millor el que llig o el que escriu xDDD

I sense molèstia:

La imatge corporativa del blog, que m'agrada cuidar-la, la faig amb Photoshop. A l'eMule està.

Els altres programes, es poden baixar de la xarxa també. Pots comprar-los, però valen un ull de la cara. De fet tinc entés que hi ha una espècie de buit legal que permet els estudiants fer servir còpies de programes informàtics sempre que siga per a la pròpia formació. Evidentment, de tot açò n'aprenem :)

Per a capturar imatges i vídeos de la televisió tinc una targeta de vídeo. La meua és una Pinnacle, amb ella ve un dels programes d'edició de vídeo que et comentava. No són professionals però tampoc cares.

Des de les webs potser també es pot descarregar el vídeo, però és més complicat i amb menys qualitat. Aquestes targetes d'ara ja tenen TDT i tot. Estan bastant bé.

Ja me contaràs si t'animess

Salut!