Benvinguts :)

dissabte, 3 de febrer de 2007

Propaganda preelectoral (by Generalitat)

Direu que estic en campanya, però només pretencl mostrar-vos una campanya encoberta i il·lícita.

Es diu que el PP és conscient que corre un alt risc de perdre la Generalitat (per voluntat del poble). Jo no ho sé, però no sabeu quant es pot arribar a esbrinar simplement observant indicis comunicatius:
  • Primer, el seu propi comportament: al·luvió de declaracions cada dia desqualificant els contrincants i contraprogramacions d'última hora als actes públics de l'oposició.
  • Segon, les contínues i desmesurades tergiversacions i censures informatives a la televisió pública.
  • I diuen que a la tercera va la vençuda, però jo pense que amb un PP desesperat el Consell va a seguir picant els peus a terra com si d'un xiquet malcriat es tractara. No es conformaran amb una simple sobresaturació de propaganda preelectoral:
Cada dia trobem publicitat institucional de la Generalitat a la publicitat dels Notícies 9, però darrerament s'ha anat incrementant publicitat que, paral·lelament, ha anat evolucionant a pura propaganda institucional.

Per a que no me digueu que m'obsessione amb els NT9, vos mostre tota la """publicitat""" institucional que la Generalitat ens fa tragar al descans de les notícies. Generalment ens mostren un o màxim dos anuncis institucionals de la política del Consell. Avui n'hem contat fins a sis en un mateix tall publicitari:

Vídeo 1:
Vídeo 2:
Vídeo 3:
Vídeo 4:
Vídeo 5:
Vídeo 6:

La Generalitat, com "El Jueves", ha tret aquesta propaganda, però teníen molta més autopromoció amb què bombardejar-nos. La tinc, perquè ens la mostren a diari, però es faria eterna l'entrada, cregueu-me.

... no sé per què però després d'empassar-me tota la propaganda veig que la Generalitat no deixa de treballar per millorar les coses: noves infraestructures de transport, hospitals sense cues eternes ni sense llistes d'espera, escoles i instituts públics sense barracons, sense inseguretat ciutadana, polítiques eficients per al camp, cura del medi ambient, etc. però sobretot veig una televisió pública, plural i independent.

Ui, perdoneu, això és el que ve després de les eleccions. Bé, o això o tot el contrari, que està la cosa al 50%-50%...

Salut.

La Mirada Crítica

7 comentaris:

Anonymous ha dit...

La veritat és que aquets vídeos son tot propaganda, però el vídeo 3 es el més patètic i ortera. No només això, en la majoria no s'utilitza el valencià.

Anonymous ha dit...

El més penós de tot és que no només utititzen la televisió pública per fer propaganda electoral sinó que a més no s'escarrassen ni una mica per disumular-ho.

.:FRAN::

Dani ha dit...

És fort, eh? Doncs aneu preparant-vos perquè estic convençut que açò sols és l'inici del què està preparant el PP...així que nugueu-vos el cinturó ben fort. Per cert, XorX, una pregunta, has penjat els vídeos amb l'idioma que els han posat en canal 9 o tal i com els has trobat a la pàgina de les respectives conselleries (perquè eixa és l'altra...). Si han posat 5 vídeos en castellà i un valencià ja sobrepassa totes les barreres de la vergonya.

Dani ha dit...

Esta nit he vist el notícies 9 conduït pel flamant Lluís Motes i m'he quedat a quadres. No entenia res. Amàlia Sansebastià com a co-presentadora! I Joan Espinosa donant el temps? Un dels referents dels esports en les noticies de canal 9, com Joan, que fa ara fent el temps? Ja m'extranyà vore'l presentant el Metropolità durant una temporada a Punt 2, però és que açò...

XorX ha dit...

Hola Dani.

Doncs no sabia res. Vaig vore a Joan Espinosa presentant el "Punt 2 Notícies" en lloc de Carme Bort fa uns dies, però ara l'Oratge? Una reestructuració un poc estranya, sobretot perquè estan ballant molt i no sembla estabilitzar-se cap canvi...

Salut!

Anonymous ha dit...

prova

Anonymous ha dit...

Hola a tots.
Sent fer el primer post sobre tema tan "tècnic" però vaja! Vos acabe de trobar...
Bé, encar que segur que tenim milersa de coses més interessants/importants què parlar-ne, vaja per davant la reestructuració de "motícies nou" . Pilar Galán, ex-xica "a la fresca" -igual que Amparito-, ara fa notícies a A3 -collons, com ha pujat!- la qual cosa desestructura l'esquadra. Perquè Carme Bort ha de passar a omplir no ja el lloc fresc, sinó la reedició del nt9 migdia que es fa a punt2. Però heus ací que encara que això puga deixar mig a soles a Motes per la nit, no és el pijor: sembla que Lluiset està molt ocupat peparant campanay per a Camps. Aleshores, tal i com està el tema, hi ha que omplir els forats amb gent "de tota comfiança" com ara Amparo. Però com vullga que la reiteració de la presència de A-R als noticiaris pot llevar -si es que en queda- credibilitat, jan tirat ma del poquet que en quedava sense contaminar: la pobra xicona de l'oratge -i lo bé que em queia...- aprofitant la seua imatge fins ara despolititzada. Esta última condició obviament no es complix hui dia per cap dels presentadors de esports.
En altre ordre de coses, me consola veure que no sóc l'únic que segueix malaltissament els nt9... Crec que es una missió que d'alguna manera assumim, però me preocupa la nostra salut...
jaume
El Sapo
Feu-me una visita quan pugau!!
http://blogdelsapo.blogspot.com/