Benvinguts :)

diumenge, 28 de gener de 2007

EnQueEstem

- En què estem?
- Enquestem!

Revolucionats estan els mitjans amb la cita electoral del 27 de maig de 2007. Aquesta setmana dues enquestes, una patrocinada pel PP i una altra per Levante-EMV (a través de Grup Marest).

Ningú sap què ocorrerà, si el país decidirà canvi o no. Les enquestes donen resultats molt distints. Jo el que pense és que a cada bàndol li cal una miqueta de poció màgica per agafar forces per a la (pre)campanya i les enquestes els fan de Panoramix personal:

Actualment:

% vot 2003 (escons)
PP
Resultat: 47,9% (48)
PSPV
Resultat: 36,52% (36)
EU
Resultat: 6,45% (6)
Bloc
Resultat: 4,77% (0)

Enquesta, segons el PP i segons el Grup Marest:

% vot 2007 (escons)
PP
Marest: 47% (46)
PP: 50,2% (55)
PSPV
Marest: 38,2% (41)
PP: 34,9% (36)
CpPV
Marest: 12,6% (12)
PP: 10,6% (8)

Jo el que crec és que la cosa està al 50%-50% i no se sap cap a quin costat acabarà per caure la balança. El meu cap vol pensar que cap al canvi, però ho sabrem el 27 de maig.

Salut!

La Mirada Crítica

5 comentaris:

bromeradevenus ha dit...

estic segur! que farem fora el PP. heu vist el discurset anticatalanista de camps de l'altre dia en castelló. buaj! kin fàstic de tio!

visca el compromís pel país valencià

Sergi Domènech ha dit...

Les enquestes poden semblar diferents, però el nerviosisme de la gent del PP en les seues declaracions els delata. Cal tenir la confiança en què arribe el dia en què este País alce el cap i deixe a la dreta en el seu lloc!!!

Anonymous ha dit...

Segons el diari Valéncia hui, fer fora el PP és a 3 800 vots:

http://www.valenciahui.com/noticia.php/2007/02/01/el_pp_ganaria_por_solo_3_800_votos_a_un_

Anonymous ha dit...

||*|| ||*||
Allò que està clar és que ja era hora que els partits nacionalistes valencians s'uniren. El nou estatut valencià fixa una barrera electoral del 5% mentre que a la majoria de parlaments la barrera és del 3%. Açò implica un dipartidisme PP/PSPV alhora que empobreix la democràcia al nostre Parlament. Amb aquesta coalisió preelectoral cada vot nacionalista quedarà representat a les Corts i així podrem fer fora al PP del govern de la Generalitat.

.:FRAN:.

Anonymous ha dit...

Valore molt positivament l'enquesta del Grup Marest, però per a que aquets resultats siguen realitat, cal que la gent d'esquerres anem a votar, i ara més que mai. El exemple el tenim a Madrid, la gent d'esquerres va votar i el PP va pedre la majoria.
SI VOTEM TOTS ELS FAREM FORA!