Benvinguts :)

divendres, 1 de desembre de 2006

Un PPresident amb data de caducitat

Cada dia hi ha declaracions noves sobre el pacte d'esquerres. Si el 60% dels valencians s'informa exclussivament per Canal 9, almenys un 60% dels valencians ja coneixen el pacte, tot i que demonitzat.

Es veu clarament que el PP té por a perdre la majoria absoluta, però el seu comportament no crec que l'ajude precísament. Torna l'estratègia de la por. Ara el que es trenca és "la Comunitat."


Reacció d'un PPresident amb data de caducitat

Avui el resum és de Punt Dos, de l'informatiu 24.2 Notícies que presenta Victòria Maso, una conductora que m'encanta.

24.2 Notícies - Victòria Maso

He fet un resum ampli perquè així vos mostre també el seu grafisme. També hi ha la notícia de la presentació de Carmen Alborch com a candidata per València. Menys importància no li podien donar.

El president menteix en el discurs i tergiversa en la notícia:

Conclusió: Estan nerviosos!! :) Això és bona senyal!! :D

Compromís i determinació companys, que el canvi ja està ací.

La Mirada Crítica

2 comentaris:

marc ha dit...

Molt fort... jo és que fa tant de temps que no veig ni Canal9 ni Punt2 que me n'havia oblidat, però bé, el que ja sabia: fàstic. I això de que estan nerviosos no ho sé, però jo si que ho estic per veure'ls a l'oposició.
Salut.

Anonymous ha dit...

Ací estem molt malament, després parlem d'Àfrica i del Marroc, doncs bé, gràcies al PP i la seua CorruPPció, ací estem al mateix nivell gairebé mediàticament parlant, tot i que ací ho volen disfressar de postmodernitat i "qué guay que soy", però al cap i a la fi és això: dictadura mediàtica de les més dolentes!