Benvinguts :)

dimarts, 21 de novembre de 2006

Esperat ultimatum

Esquerra Unida del País Valencià, de la mà de la seua coordinadora Glòria Marcos, ha imposat un ultimàtum al Bloc Nacionalista Valencià: Si el 2 de desembre no hi ha acord, s'acabaran les negociacions pel pacte.

Evidentment, en aquest espectacle mediàtic muntat per ambdós partits, el Bloc ha contestat negativament i, sobretot, com no, davant els mitjans de comunicació. Per allò que el circ sense públic que se'n riga no és espectacle. I ells volen espectacle.

Senyors, a mi ja m'és igual si hi ha ultimàtum o no o si hi ha pacte o no. Però com més seguisquen així més desconfiança es crearà en un tripartit que, a la pràctica, sempre és més representatiu i democràtic que una dictadura democràtica com la del PP.

La comèdia EU-Bloc seguirà fins al dia 2 i, probablement, més enllà. El que tinc clar és que la vergonya aliena que sent pels dos partits que poden canviar el País creix a mesura que pasa el temps.

Quan s'acabarà tot açò?
Si m'he d'esperar al maig del 2007 vaig apanyat...

La Mirada Crítica

1 comentari:

Anonymous ha dit...

El famos tripartit valencià que esperem com a aigua de maig si segueix fent el ridicul cada cop estarà més lluny. I a més crea seriosos dubtes de si es mereixen governar?... ok! qualsevol cosa millor que la lepra aquesta q tenim ara, però per a seguir malalts d'un altra peste igual de dolenta, no sé jo.
I el pacte d'EU-Bloc cada dia fa més ridicul. Si no saben gestionar forces polítiques com van a saber arreglar un País tan malmés?... si encara es tiraren dels pels en la plaça pública per idees, doncs tira-li... Però es barallen per tindre la poltrona més cómoda, gran i polida que la del company!
i si! fan vergonya! (fem vergonya tots una mica!)