Benvinguts :)

dimarts, 17 d’octubre de 2006

La pregunta de La Mañana

El programa "La Mañana" (Cope) d'aquest senyor que s'autoconsidera professional de la informació, Federico Jiménez Losantos, planteja avui la següent pregunta -amb les següents opcions- als seus radioients...¿Qué le parece que Artur Mas [Convergència i Unió (CiU)] se comprometa ante notario a no pactar con el PP?

1. Que como no se lo cree ni él, necesita acta notarial
2. Si lo necesita, Piqué le convencerá
3. Quiere parecer más radical que Carod Rovira
4. Es antidemocrático

Algú s'atreveix a respondre? (S'agraeixen els comentaris, eh!)

La Mirada Crítica

7 comentaris:

XorX ha dit...

Pa qui li interesse:

El pripartit (PSC, ERC i ICV) diu que si CiU recupera la Generalitat pactarà amb el PP per a governar.

CiU assegura que no pactarà amb el PP en cap cas i, fins i tot, ho fa davant notari.

El PP de Catalunya demana vots que li donen força per a ser determinant en un futur pacte amb CiU.

Doctor Infierno ha dit...

Jo soc de dretes, pero Jimenez Losantos es subnormal perdut.

I Mas pactarà amb qui crega millor, i es possible que ho faça amb el PP, encara que avui en dia el més raonable seria pactar amb el PSC

XorX ha dit...

Hola! Abans de res gràcies per respondre.

Governar amb el PP és una possibilitat amb menys probabilitats de dur-se a terme a partir d'haver signat l'acta, però per molt legítim que fora el pacte crec que hi hauria una revolta a Catalunya si algun dia un partit català governa amb el PP. Una situació que faria por. Pense jo.

Salut!

Pedro ha dit...

Yo una vez lo dije en coña, pero cada vez estoy más convencido (porque si no, no le entiendo), de que ese programa es un programa de humor, como los típicos de la mañena en cadenas como m80radio o 40 principales, entre otras.

Doctor Infierno ha dit...

Jo pense que a CiU li convé avui estar millor en el PSOE, ja que si li dona suport a Espanya, el PSC estarà obligat a donar-li suport a Catalunya, com va passar an anteriors legislatures amb el PP.
CíU es un partit que pot tindre la clau de la gobernabilitat a Espanya i es una cosa de la que es pot aprofitar per manar a Catalunya.

Carlos ha dit...

La opcion 5 es: Mas gobierna con ERC y cierran las emisoras de Jimenez Losantos (COPE) en Cataluña las juventudes de ERC.

Yo creo que gobierne quien gobierne, seguira mamando de la teta Gobierno de Nacion, es la diferencia entre tener un nacionalismo fuerte (CiU y ERC) y no tenerlo como sucede aqui, donde EU y BLOC no son capaces de ponerse de acuerdo por el bien de la gobernabilidad. Sin acuerdo entre estos nunca se desbancará al PP, a no ser que caiga por si solo.

XorX ha dit...

Pedro, segons m'han contat, Losantos va comentar en una entrevista que un dia el seu fill li va preguntar si no podia dir les coses d'una altra manera. Losantos li va respondre amb rotunditat: "Si jo diguera les coses d'una altra manera ara tú no estaries estudiant als Estats Units."

Venia a ser així. No dic que siga un programa d'humor, però es una espècie de Crónicas Marcianas. Són conscients del que estan fent però saben que hi ha gent que se'ls creu, i això són diners i és poder.