Benvinguts :)

dimecres, 25 d’octubre de 2006

El PSOE s'«aclara» a Madrid

Per fi coneixem el candidat del PSOE a l'alcaldia de Madrid.

No serà Bono -que va rebutjar l'oferta de Zapatero-, ni tampoc la vice-presidenta MªTeresa Fernández de la Vega -ja que és un dels membres socialistes més valorat i que es va despertar un moviment social en contra del seu trasllat a l'alcaldia madrilenya-.

Candidat socialista a l'alcaldia de Madrid


Serà Miguel Sebastián, un dels màxims responsables de la política econòmica del president del govern central i un madrileny desconegut per a la ciutadania de Madrid.

Personalment m'alegra que De la Vega no abandone la vicepresidència, però veig complicat que un candidat desconegut, i més després del show muntat pels socialistes davant la falta de candidats, arribe a tindre una oportunitat de vèncer Gallardón.

Com el mateix alcalde ha declarat que "és Zapatero qui, a través de Sebastián, ha decidit lliurar la batalla política de Madrid i serà ell qui assumisca les conseqüències".

Molt àvid Gallardón, com de costum. I té raó, en part. L'efecte Zapatero, al contrari del que molts asseguren, existeix. Però no bolcarà automàticament els vots de Zapatero als candidats autonòmics com els més optimistes desitgen, sinó que serà la presència i participació activa i directa del President el que atraurà els vots.

Això sí, si les conseqüències les ha de pagar algú, serà Sebastián.

Nosaltres, els valencians, també depenem de l'efecte Zapatero per redirigir a Pla el vot indecís que a les darreres eleccions es va decantar finalment a la dreta i fidelizar el vot socialista del 2003.

Zapatero no es pot dividir en dos. Quina serà la prioritat per als socialistes? El País Valencià o Madrid?

[Millor no ho pense...]
Siga com siga, sort per al candidat socialista.

Salut

La Mirada Crítica

7 comentaris:

the vice ha dit...

Pues si las elecciones son en Julio tiene 9 meses como en un parto para darse a conocer.

El problema de estos politicos 'profesionales' es que no tienen nada que enseñar, pero bueno tienen nueve meses y el control de TVE para darlo a conocer.

Me parece que se le va a ver hasta en la sopa a partir de ahora.

Anonymous ha dit...

pero no cuentas con el descontrol de telemadrid

XorX ha dit...

Telemadrid és com Canal 9 tinc entés, així que malament ho tenen!

valencianet ha dit...

Però TeleMadrid és d'Espe :P i Espe i Gallardon... mmmm

XorX ha dit...

I jo que me pense q encara que Espe es ficara en contra de Gallardón, el candidat socialista perdria igual...

Tinc ganes de vore enquestes...

Xe Fu7 ha dit...

Madrid està perduda. Zapatero anirà a per València. El problema és que Zapatero no te a gent de confiança a València i no enten les claus de la nostra política pel que no sap ben be quin terreny xafa i com ajudar al PSPV.

the vice ha dit...

Ayer en punto radio estaba Carmen Chacon, ademas de hacer punta sobre las elecciones catalanas, puso por las nubes al candidato.

Esta mañána Luis del Olmo hablaba sobre el cinicamente, pero hablaba, tranquilos que se mover lo que haga falta mover pero para la epoca de elecciones sera un candidato valido.

Y la valia solo se demuestra despues de ser elegido.