Benvinguts :)

diumenge, 1 d’octubre de 2006

El poble decideix: NI TÒXICS NI PERILLOSOS

La lluita contra els abocadors de residus tòxics i perillosos va reunir ahir entre 4000 i 6000 persones (càlculs respectius de la policia i l'organització de la manifestació) provinents dels pobles de l'interior de la província que van recórrer els carrers de la capital des de la plaça de la Independència (plaça de la farola) fins la Diputació.

Segons informa Levante-EMV, els portaveus de les plataformes que acudiren a la manifestació denunciaren la "falta de sensibilitat democràtica" de les autoritats locals respecte a l'opinió dels ciutadans i el "cinisme" dels polítics "que neguen l'existència dels projectes" de les nombroses plantes de tractament de residus tòxics i perillosos a construir que suposaran que Castelló es convertisca en la província de tot l'Estat espanyol amb major concentració d'aquest tipus d'abocadors.

Però aquest esdeveniment que va sensibilitzar molta de la gent que observava la manifestació als carrers de Castelló, i fins i tot d'algun comerç, sembla no ser suficientment important per al gabinet de publicitat i propaganda Partido Popular (Canal 9), ja que no es va tractar en absolut en els informatius de la televisió pública valenciana.

El PP no li donarà importància, però La Mirada Crítica li concedeix tota la que es mereix. Les fotografies estan reduïdes, si les guardeu, les voreu més grans.

Manifestació (Compromís pel Territori)

Manifestació: Ni tòxics ni perillosos

Manifestació al carrer Enmig

Acabada la manifestació açò és el que quedava a la façana de la Diputació Provincial:

Diputació de Castelló

Finestra de la DiputacióPancartes a la Diputació

Un ninot penjat de la porta de la Diputació

I afegisc una fotografia de l'aparador de la botiga de roba Vip's, que es va sumar a la protesta:

Aparador de Vip's

Per a que vos feu una idea de l'ambient que es va viure ahir a la manifestació he penjat un vídeo al YouTube que podreu visualitzar si feu click al Play. No està tota la manifestació, només un troç del mig. Perdoneu la qualitat però em va pillar d'imprevist i gràcies que duia la càmera damunt.La Mirada Crítica