Benvinguts :)

diumenge, 17 de setembre de 2006

Maltractament entre animals

Fa uns dies, arrel del famós vídeo enregistrat per un veterinari on apareix el seu veí maltractant el seu gos fins a la mort, Telecinco va mostrar aquesta notícia.


Jo els faria això mateix, primerament als que els ho fan als animalets. Posteriorment, als jutges que poden condemnar i no ho fan, i finalment als polítics de totes les bandes i càrrecs d'ONG i associacions per no utilitzar el seu poder en acabar amb aquesta barbàrie.

Potser així s'adonen que cal fer alguna cosa al respecte. I si no s'adonen, no importa, sempre poden acabar com el gos del veí del veterinari. Total, és un gos. Doncs el total és el que compta.

El que està clar és que els animalets no s'ho mereixen més que ningú, així que posem-los al final de la cua.


La Mirada Crítica

3 comentaris:

trubies ha dit...

Completament d'acord amb el teu raonament: quan vaig veure aquelles imatges d'infinita crueldat (les de la brutal pallisa a un gos que va poder enregistrar el veterinari) vaig quedar totalment paralitzat, i vaig pensar que aquest món és una merda invaida per l'egocentrisme i la misèria humana. Som el càncer del planeta, no tinc cap mena de dubte.

trubies ha dit...

Noticia publicada en el diario 20minutos, incluye el escalofriante vídeo de las sobrecogedoras imágenes registradas por el veterinario, La salvaje y brutal agresión perpetrada por el gallego Juan Lado, de la localidad coruñesa de Aguiño (Ribeira):

http://www.20minutos.es/noticia/152844/39/perro/paliza/veterinario/

Anonymous ha dit...

tendrien q acerle lo mismo al dueñooo q mato al peroo.pobre perro el sufrimiento q paso!!eso no se lo merece ni el peor de los malos!ay q acer algo
esto es absurdo...!!cuando vi las imagenes me daban ganas de matar asi como suena al dueño!!si te pines a pensar...q culpa tienen eyos de q les aya tokado un dueño ...(sin palabras)!!en fin... me encantaria poder acer algo!!para ayudar no tan solo a los peroos tb a los otros animales...!! by:xicky!!