Benvinguts :)

dimarts, 29 d’agost de 2006

Solució a la immigració

Si la Unió Europea no ajuda econòmicament l'Estat espanyol en qüestió d'immigració, que s'encarregue directament dels immigrants:

Pujem-los en un avió i descarreguem-los a Brusel·les a vore què passa.

La Mirada Crítica

8 comentaris:

Doctor Infierno ha dit...

Suposse que no estaria mal dur-los a Brusseles i que ells s'encarregaren de tot.
Al fi i al cap, el problema es de tota la Unió Europea, i fins i tot es problema de tot el mon.
Estic totalment d'acord amb tú

Anonymous ha dit...

molt bé...com si foren l'escombreria que sobra...
avoquem-los en Brusel.les

XorX ha dit...

Sí perspicaç Anonymous, és això exactament al que em referia.

Anonymous ha dit...

Per què no ajudem als seus països com cal per a que no hagen de venir ací a treballar per 4 euros i malviure millor que las seus llocs d'orige?

XorX ha dit...

Perquè eixa utopia és realment la solució, però ni amb el president més utòpic de tots els temps m'atrevisc a demanar un compromís en aquest sentit.

De totes maneres, el primer pas per a solucionar un problema és ser conscient de que es té, i no sé jo si Europa n'és conscient del tot.

Anonymous ha dit...

Si els immigrants no estiguesen aquí, no se qui faria de peó d'obra...és més Hicid S.A. hagués eliminat la major part del seu servei d'autocars interurbà...l'únic que fa falta és més control de la gent que ve...no parle de papers per a tots...però quasi

XorX ha dit...

Doncs jo sí parle de papers per a tots. Per a tots aquells que treballen i així puguen tindre un sou i un contracte i guanyar-se la vida sense necessitat de robar. La resta, expulsats amb possibilitat de tornar amb contracte previ, com ja passava a Alemanya fa 50 anys.

Anonymous ha dit...

Doncs papers per a tots. La veritat es que tens rao...però aleshores no entren tots...hi ha gent que no ve atreballar...i això està clar...també hi ha gent que ve a treballar i al no poder fa lo que pot...està montat així!