Benvinguts :)

dimarts, 4 de juliol de 2006

Què n'opinen els valencians?

Ja són més de quaranta els morts en l'accident de metro a València.

Els usuaris d'aquesta línia que han telefonat aquest matí al tiempo del abierto del Hoy por Hoy de la Cadena SER esperaven que ocorreguera una desgràcia així per les males condicions en què es trobaven els aparells del metro i les vies. A més a més de la gran velocitat a què funcionaven els metros en aquell segment de la línia 1.

Algun ha arribat a afegit que els mateixos conductors del metro han fet vagues i protestes pel mal estat del servei i perquè alguns companys superaven el límit de velocitat de forma habitual. Aquestes denúncies van ser soterrades pel poder polític assegurant a l'opinió pública que es tractava de vagues per demanar un augment del sou.

Es suspendran congresos, plens de les Corts i potser fins i tot la vergonya d'alguns responsables polítics, però el que tinc ben clar és que la visita de Benet XVI -i tota la parafernàlia que l'acompanya- no la suspendran pas. Menys resar per les víctimes i més invertir en serveis públics.

Senyors polítics, un dia tan sensible com el posterior a l'accident, i amb la legitimitat que m'atorga el fet d'haver-ho repetit moltes vegades, els dic només una cosa:

Menys obres faraòniques i més polítiques socials

'Conseqüència lògica'

El meu suport a les víctimes -a tots els nivells- d'aquestos polítics.

La Mirada Crítica

2 comentaris:

Izevsk ha dit...

Responsabilitats polítiques si, però campanya acarnissada amb els morts pel mig no.
buff... jo l'altre dia estava q rebufava de la ràbia vegent als polítics (uns i altres) posant mala cara i pensant com treure profit, les banderetes del Vaticà, els milions invertits en les nobles causes de fomentar l'homofòbia o de fer parcs temàtics en boscos cremats...molt trist.
Bo xicon, a seguir bé!
salut!!

XorX ha dit...

Penses que dimitirà algú?

Algú pagarà responsabilitats, encara que siga polítiques?

La resposta és NO, perquè això significaria haver fet alguna cosa malament i aquestes persones van morir "perquè Déu ho va voler".

S'ha d'anar amb peus de plom però s'ha d'actuar. Una catàstrofe així no pot passar de la mateixa manera en que s'ha posat en marxa la línia 1, com si res haguera passat.

Gràcies per les teues paraules.