Benvinguts :)

dimarts, 25 de juliol de 2006

jugant amb la salut

Fa uns dies que em fa mal una mà. I el dolor augmenta per moments fins al punt que avui per a partir una barra de pa l'he haguda d'aplastar amb el braç contra la tau-la en lloc de sostindre-la amb la mà esquerra.

Vista l'evolució he decidit anar al portal de la Conselleria de Sanitat per demanar cita al Metge de Capçalera... i m'he trobat amb açò:

Buscant una cita...


Una setmana! Al final me n'aniré a urgències exagerant el dolor i avant ¬¬

Però això tampoc serveix de molt. La meua àvia té un dolor a un braç que no la deixa ni dormir i des que va anar per primera vegada al Metge de Capçalera fins el resultat de les proves a la Residència (Hospital General) han de passar quatre mesos. Quatre mesos per diagnosticar una dona de 80 anys patint les 24h i sense ni tan sols poder descansar.

Salut, pel vostre bé, salut.
La Mirada Crítica

3 comentaris:

XorX ha dit...

... de moment he acceptat la cita per a la setmana que ve i de moment m'automedicaré. No sé per què són sempre tan pesats en contra d'açò si després ens obliguen a fer-ho... Perquè si no no puc treballar... I la baixa tampoc me la puc inventar...

Mars Attacks ha dit...

En poquets dies, tres entrades sobre lo "bé" que va la burocràcia (i els serveis en general) al país. Pero ei! Tenim la Copa Amèrica i va vindre el Papa!

XorX ha dit...

Dec estar en campanya...