Benvinguts :)

dijous, 1 de juny de 2006

Sci-Fi a Digital+


Avui mateix comença a emetre la cadena Sci-Fi a Digital+ (dial 25), i comença les seues emissions, ni més ni menys, que amb l'esperada estrena d'Stargate ATLANTIS (22.00h), l'spin off d'Stargate SG-1 en què els seus nous protagonistes segueixen la guerra interestel·lar en una altra galàxia amb nous amics i enemics.

Els membres del SGC (Comandament Stargate) descobriren un gran anell a la terra fa molts anys, però es va tardar un poc més en descobrir que aquest anell era una porta interestel·lar que podia dur-los a altres planetes que estigueren connectats a una xarxa de portes que crearen els anomenats Antics. A partir d'ací es narra un seguit d'aventures en els més diversos planetes.

Ara han descobert el planeta de procedència dels Antics -els creadors de les portes- situat a una llunyana galàxia. Quan arriben allà descobriran que un poderós enemic és el causant que aquesta avançada raça, avantpassada dels actuals humans, abandonara la seua ciutat d'origen, ATLANTIS, per dirigir-se a la Terra.

Una excel·lent sèrie que als Estats Units estrenarà la seua tercera temporada aquest estiu, al mateix temps que s'emetrà l'última temporada d'Stargate SG-1, la 10, després de la qual molts esperem que finalitze la sèrie de la mateixa forma que va començar: amb una gran pel·lícula de cinema.

Sci-Fi també emetrà sèries com 'Siete Días', 'Temblores', 'El Increíble Hulk', 'Sentinel' o 'Cielo Negro' i cinema.


La Mirada Crítica