Benvinguts :)

diumenge, 7 de maig de 2006

El Centro de la Comunidad Valenciana

Aquest podria ser, com anunciàvem en l'entrada anterior, el nom del nou partit que fundaria l'ex president de la Generalitat, Eduardo Zaplana, segons el que va ser secretari general de Presidència en la era Zaplana i director de Canal 9, Jesús Sánchez Carrascosa.

Per a la creació del nou partit, escindit del PP valencià com a resultat de la lluita entre campistes i zaplanistes, Zaplana s'enduria noms importants de l'actual executiu de Camps: els Ripoll, Julio de España, Gema Amor, Peralta, Castellano, Alicia de Miguel, Pérez Fenoll, Mónica Lorente, Fernando Giner, Barrachina o Castelló.

Carrascosa explica que el bàndol zaplanista «no aguanta més» i que la elaboració de les llistes per als comicis autonòmics del 2007 pot ser el detonant. El popular també desvela que el partit lidetat per Zaplana pretén «fer alicantinisme a Alacant, valencianisme a València i "antifabrisme" a Castelló», que «és el que donaria vots per un tub» i «posaria el PP contra las cordes sense majoria absoluta».

Els comptes electorals també estan fets. El nou partit de Zaplana «obtindria uns dotze diputats» a les Corts Valencianes «a banda d'un grup propi a les tres diputacions i en tots els ajuntaments de ciutats de més de 10.000 habitants». Carrascosa explica que el nou partit de Zaplana «no necessitaria grans esforços per evitar que Camps fóra de nou president de la Generalitat».

Cal recordar que dies abans de que l'ex diputat del PP Javier Tomás es passara al grup mixt a les Corts Valencianes, Carrascosa ja anunciava l'eixida del trànsfuga de les files populars amb l'emparament del líder de Coalició Valenciana, Juan García Sentandreu.

Font: Levante-EMV


Divideix-te i et venceran.


La Mirada Crítica