Benvinguts :)

dilluns, 3 d’abril de 2006

Un logotip per a una mirada crítica

Fa temps que pense en fer un logotip per al blog. Crear un poc d'imatge corporativa, però resulta més difícil del que em pensava, perquè cap de les decenes de logotips que he traçat s'adequa al que entenc jo com essència de La Mirada Crítica.

El logotip serà de l'estil del d'una web que vaig dissenyar i construir fa anys i que ja vaig presentar en aquest blog. Ara la idea és mantindre el domini però reconvertir els continguts a la comunicació.

Vull senzillesa i serietat però al mateix temps que mostre l'essència crítica del blog. El logotip de la web és 100% text, perquè la web es caracteritza per la quantitat i qualitat del material que la composa, per la informació que ofereix. Els elements paratextuals formen bàsicament part la interfase, la seua importància és relativa. Amb el nou logotip he volgut seguir aquesta tendència però vist que molta informació va subjecta a gràfics i material audiovisual, he volgut incloure algun element que no deixe de ser textual però que si remeta a un element simbòlic.

La Mirada Crítica serà a partir d'ara:
La Mirada Crítica


Supose que tots entendreu què volen dir els símbols.

Espere que vos agrade.

1 comentari:

davidet ha dit...

Ma que eres currante senyor...
ais...