Benvinguts :)

dissabte, 1 d’abril de 2006

Només el PP compta

Al País Valencià els populars són un partit important. Per contra, Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) és una minoria insignificant les Corts a qui no s'ha de tindre en compte.

A Catalunya la truita està [ja] girada. Allà és el PPC qui és una minoria al Parlament però sembla ser que tot i ser també el partit menys votat pels catalans allà sí compta. Allà sí té els drets que se li neguen al partit més xicotet de les Corts valencianes.


- L'Estatut valencià encara vigent va ser aprovat per consens. I no només això, sinó per l'antiga definició de consens, molt més rigorosa que l'actual ja que tenia en compte tots els partits, inclosos els minoritaris.
- L'Estatutet valencià que prompte serà posat en marxa va trencar el consens de la Transició.

- L'Estatut català encara vigent va ser aprovat per consens. I no només això, sinó per l'antiga definició de consens, molt més rigorosa que l'actual ja que tenia en compte tots els partits, inclosos els minoritaris.
- L'Estatutot català que prompte serà posat en marxa va trencar el consens de la Transició.


Bé, doncs pareix que a ElMundo li cal una miqueta de coherència. Perquè mirant certes portades fa la impressió que el PP-minoria de Catalunya té més dret que EU-minoria del País Valencià:

Demagògica portada de ElMundo


És que només es "trenca" el consens de la Transició quan és el PP qui es queda fora? I quan EU es queda fora què ocorre? Una correcció històrica?

De veritat que no ho entenc, açò que ho fera Franco val, ho entenc, però el PP? Mmm... Clar, ja ho entenc! Deu haver-se-li ocorregut a Fraga! Si és que hi ha qui no canvia...

I no vos perdeu el peu de foto, és la primera vegada que veig un acudit en una portada d'un diari. "Rubalcaba 'mete la pierna', De la Vega da la cara". Potser el senyor Rubalcaba no dóna la cara perquè el senyor fotògraf l'ha tret de l'enquadrament, però segons diuen serà que s'ha amputat la cama, l'ha posada ahí per a que parega que està present i en realitat està fumant d'incògnit mentre es fa un carajillo amb el President. Per favor!

2 comentaris:

Mars Attacks ha dit...

Ja, d'açò... tú no venies a cert sopar? T'has quedat fent pelles amb servidora per a escriure coses de política, no? ¬¬
Viciòs.

XorX ha dit...

Ja et vaig dir que no anava, si no què vas interpretar d'aquell "passeu-vos-ho bé"?